ΠΑΟΚ: Με Σαρικόπουλο, Κάρτερ η προπόνηση * Άρης: Επέστρεψε ο Τσάλμερς, αναμένεται και ο Λιτλ * Αλλαγές στο πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

Παρόντος του Ζήση Σαρικόπουλου έγινε η σημερινή (19/2) προπόνηση του ΠΑΟΚ στην οποία συμμετείχε και ο Τζος Κάρτερ.

Λόγω των απουσιών των διεθνών παικτών, ο έμπειρος σέντερ πήρε μέρος στην προπόνηση του ΠΑΟΚ καθώς οι τρεις από τους τρεις «ψηλούς» της ομάδας βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας. Στην ενημέρωσή της, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σημείωσε μεταξύ άλλων ότι… «Παρά το γεγονός ότι από σήμερα είναι στη Θεσσαλονίκη ο Josh Carter και μπαίνει πλέον στο πρόγραμμα της ομάδας, το απουσιολόγιο ήταν γεμάτο για τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Απουσίαζαν οι τρεις Έλληνες διεθνείς (Βαγγέλης Μαργαρίτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης και Γιώργος Τσαλμπούρης), ο Malcolm Griffin που επιστρέφει τη Δευτέρα από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται με άδεια της ομάδας και ο τραυματίας Elijah Mitrou-Long. Με δεδομένες τις απουσίες στη front line της ομάδας, στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ συμμετέχει και ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΜΗΤΡΟΥ ΛΟΝΓΚΟ Ελάιαζα Μήτρου Λονγκ υποβλήθηκε σήμερα (19/2) σε επέμβαση αποκατάστασης του προβλήματος τραυματισμού στον χιαστό και προβλέπεται να ξεκινήσει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο νεαρός γκαρντ έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2023.

 

Αλλαγές στο πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικήςΑλλαγές στο πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε αλλαγές στο πρόγραμμα δύο αναμετρήσεων της επόμενης αγωνιστικής.

Η ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής της Basket League ανέφερε  μεταξύ άλλων πως, «Η συνάντηση Ηρακλής – Ιωνικός Hellenic Coin θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, αντί για το Σάββατο 27/2 που είχε οριστεί αρχικά, με ώρα έναρξης τις 17:00 στο Ιβανώφειο και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Η αναμέτρηση Λάρισα Bread Factory – ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, αντί για την Κυριακή 28/2 που είχε αρχικά οριστεί, με ώρα έναρξης τις 17:00 στο ΕΑΚ Νεάπολης και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από το ERT FLIX ΕΡΤ SPORTS 2».