Πανιώνιος: Με Κόρμπο κόντρα στον ΟΦΗ * Άρης: Ανακλήθηκε το δελτίο του Ντουρμισάι * Super League: Βαρύ πρόστιμο στην Ξάνθη, αναβλήθηκε η υπόθεση της ΑΕΛ * ΠΑΟΚ: «Καλή επιτυχία Μύστα»

Με τον αρχηγό του, Παναγιώτη Κόρμπο, να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από τρεις εβδομάδες απουσίας ο Πανιώνιος θα υποδεχτεί το Σάββατο τον ΟΦΗ θέλοντας τη νίκη που θα τον βγάλει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στη διάθεση του Νικόδημου Παπαβασιλείου ο οποίος πήρε μαζί του 18 ποδοσφαιριστές βρίσκεται κανονικά και ο Μασούρας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

“Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με τον ΟΦΗ.

Μετά το τέλος της ο προπονητής Νικόδημος Παπαβασιλείου ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Μασούρας, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μιλόγεβιτς, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης, Αραμπούλι, Γρίβας , Σαραμαντάς, Κιάκος, Ρέντζας”.

 

Άρης: Ανακλήθηκε το δελτίο του Ντουρμισάι

Η Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ ανακάλεσε το δελτίο του Φιορίν Ντουρμισάι στον Άρη και η μεταγραφή του οδηγείται σε “ναυάγιο”.

Σε “ναυάγιο” οδηγείται η μεταγραφή του Φιορίν Ντουρμισάι στον Άρη καθώς μετά την απαγόρευση μεταγραφών που επιβλήθηκε από τη FIFA στους “κιτρινόμαυρους”, η Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ συνεδρίασε την Παρασκευή για να εξετάσει το θέμα της έκδοσης του δελτίου του.

Οι πληροφορίες που επιβεβαιώνονται από πλευράς Άρη είναι πως η Επιτροπή αποφάσισε να ανακληθεί το δελτίο του διεθνή φορ και μάλιστα ήδη υπάρχει σχετική ενημέρωση των ανθρώπων της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ενώ αναμένεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΟ.

Αυτό σημαίνει πως η μεταγραφή του θεωρείται άκυρη εκτός και αν οι άνθρωποι του Άρη λύσουν τις επόμενες ώρες το θέμα με τη FIFA, αφού άλλωστε θα υπάρξει και επαφή του Άγγελου Χαριστέα για αυτό το θέμα.

Ο Άρης δεν έχει άλλες επιπτώσεις, παρά το γεγονός πως ο Ντουρμισαί έπαιξε κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη, αλλά έχει θέμα ο ίδιος ο παίκτης ο οποίος θα πρέπει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Ο Ντουρμισάι έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο ομάδες την τρέχουσα σεζόν, στο πρώτο μισό με τη Μπέβερεν κι έπειτα με τον Άρη και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ούτε από τον Ολυμπιακό.

Φυσικά ο Άρης αναμένεται να καταθέσει άμεσα προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και να περιμένει τη δικαίωση του, αν και κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά απίθανο.

 

Super League: Βαρύ πρόστιμο στην Ξάνθη, αναβλήθηκε η υπόθεση της ΑΕΛ

Η Ξάνθη τιμωρήθηκε με 23.000 ευρώ για όσα έγιναν στη 17η αγωνιστική στο ματς με την ΑΕΛ ενώ η υπόθεση της ομάδα της Λάρισας για τη ρατσιστική επίθεση στον Μπα στο ματς με τον Άρη αναβλήθηκε.

Με βαρύ χρηματικό πρόστιμο, ύψους 23.000 ευρώ, τιμωρήθηκε η Ξάνθη από το πειθαρχικό όργανο της Super League σε μια απόφαση που είχε να κάνει με τη 17η αγωνιστική και το παιχνίδι με την ΑΕΛ στα “Πηγάδια”.

Επίσης με πρόστιμο τιμωρήθηκαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αντίστοιχα για τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής κόντρα σε Λαμία και ΑΕΚ αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα όμως αναβλήθηκε και δεν εκδικάστηκε η υπόθεση της ΑΕΛ για τη ρατσιστική επίθεση εις βάρος του Μπα στο ματς της 18ης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 18ης αγωνιστικής.

Α/ ΠΑΕ Ολυμπιακός: συνολική χρηματική ποινή, ποσού επτά χιλιάδων (7.000,00) ευρώ.

Β/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός:χρηματική ποινή των επτακοσίων (700,00) ευρώ.

Γ/ ΠΑΕ ΠΑΟΚ: συνολική χρηματική ποινή, ποσού δώδεκα χιλιάδων (12.000,00) ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά τη 17 αγωνιστική

Α/ ΠΑΕ Ξάνθη: συνολική χρηματική ποινή, ποσού είκοσι τριών χιλιάδων (23.000,00) ευρώ.

ΠΑΕ Πανιώνιος:”Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 919/9-1-2020 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 17ης-01-2020, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 14:00″: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη της πειθαρχικής παραβάσεως που της αποδόθηκε με την από 919/9-1-2020 δίωξη του Αναπληρωτή Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ εφαρμογή της διατάξεως του άρθρου 23 παρ. 1 και 2 του ΠΚ της ΕΠΟ, λόγω εξόφλησης της οφειλής (βλ. την υπ Αριθμ. πρωτ. 2035/2020 από 16/1/2020 επιστολή του Εκτελεστικού Γραμματέα της Ε.Π.Ο.).

ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. :”Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 1862/15-1-2020 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 17ης-01-2020, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 14:00.”: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη της πειθαρχικής παραβάσεως που της αποδόθηκε με την από 1862/15-1-2020 δίωξη του Αναπληρωτή Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ εφαρμογή της διατάξεως του άρθρου 23 παρ. 1 και 2 του ΠΚ της ΕΠΟ, λόγω εξόφλησης της οφειλής (βλ. την υπ Αριθμ. πρωτ. 2144/2020 από 16/1/2020 επιστολή του Εκτελεστικού Γραμματέα της Ε.Π.Ο.).

*ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΕ ΑΕΛ 18ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 1847 ΚΑΙ 1848/15-1-2020 ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ.

 

ΠΑΟΚ: «Καλή επιτυχία Μύστα»

ΠΑΟΚ: «Καλή επιτυχία Μύστα» (pic)

O Γιάννης Μυστακίδης θα συνεχίσει την καριέρα του για τους επόμενους έξι μήνες στην ολλανδική Ντε Γκράαφτσαπ με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να του εύχεται «καλή επιτυχία».

O Έλληνας μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και ανακοινώθηκε από την Ντε Γκράαφτσαπ εκεί όπου θα συνεχίσει την καριέρα του για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο Μυστακίδης αποχαιρέτισε τον ΠΑΟΚ και την Παρασκευή (17/1) ήρθε η απάντηση από την «»ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Instagram.