Για να μην ταλαιπωρείστε με το άνοιγμα της ζύμης
Υλικά
- 1 γαλλική μπαγκέτα
- 4 κ. σ. βούτυρο, λιωμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 1 κ. γ. σάλτσα ντομάτας
- 1 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη μοτσαρέλα
- Φέτες πεπερόνι
- 2 κ. σ. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα
- Θρυμματισμένες νιφάδες κόκκινου πιπεριού
- Φρεσκοκομμένο βασιλικό, για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και κόψτε το ψωμί στη μέση κατά μήκος.
Βήμα 2
Ανακατέψτε το λιωμένο βούτυρο και το σκόρδο και αλείψτε και τις δύο «φέτες» ψωμιού. Ψήστε για 10 λεπτά για να ψηθεί ελαφρά.
Βήμα 3
Απλώστε τη σάλτσα ντομάτας και βάλτε από πάνω μοτσαρέλα, φέτες πεπερόνι, παρμεζάνα και νιφάδες κόκκινης πιπεριάς. Ψήστε ξανά μέχρι να λιώσει το τυρί, για άλλα 10 λεπτά.
Βήμα 4
Σερβίρετε με βασιλικό.