«Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Καμάτσο με… περιπέτεια! * Υπέγραψε για δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό ο Μάγκνουσον * Στη Λαμία από τη Βέροια ο Πέτρος Γιακουμάκης

Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Ραφαέλ Καμάτσο για τον Άρη | Gazzetta

Έπειτα από καθυστέρηση σχεδόν δύο ωρών, ο Ράφαελ Καμάτσο, πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη. Ο 22χρονος εξτρέμ ήταν να έρθει χθες στις 22:30, ωστόσο η πτήση του αφίχθη μετά τις 12:00 τα μεσάνυχτα και ο ίδιος βγήκε από την πύλη στη 1!

Ο Καμάτσο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο συμβόλαιό του, που θα είναι διάρκειας ενός έτους. Ο παίκτης θα αποκτηθεί ως δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ στη συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχει και ρήτρα αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

 

Υπέγραψε για δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό ο Μάγκνουσον

Υπέγραψε για δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό ο Μάγκνουσον

Υπέγραψε για δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό ο Μάγκνουσον

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Χόρντουρ Μάγκνουσον με τους «πράσινους» να ολοκληρώνουν την μεταγραφή του 29χρονους κεντρικού αμυντικού. Ο Ισλανδός στόπερ είχε συμφωνήσει σε όλα με το «τριφύλλι» και την Παρασκευή το απόγευμα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στην Αυστρία όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και στην συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Στη συνέχεια γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες και τον προπονητή και δείπνησαν όλοι μαζί, ενώ όσον αφορά τις επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς Παναθηναϊκού θα βγουν το Σάββατο το πρωί.

To who is who του Χόρντουρ Μάγκνουσον

Γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 1993 στο παγωμένο Ρέικιαβικ και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην τοπική Φραμ. Μόλις στα 18 του κατόρθωσε να πάει ως δανεικός στην U19 της Γιουβέντους για ενάμιση χρόνο (Γεν. 2011 – Ιουλ. 2012), η οποία ικανοποιήθηκε από την απόδοσή του και τον έκανε δικό της.

Μετά από ένα χρόνο εκεί πουλήθηκε στην Σπέτσια αντί 1 εκ. ευρώ στην οποία έμεινε για ένα χρόνο προτού επιστρέψει πάλι στην «μεγάλη κυρία» που τον αγόρασε για την ίδια τιμή.

Οι «μπιανκονέρι» στην συνέχεια τον δάνεισαν στην Τσεζένα για δύο χρόνια και όταν επέστρεψε τον πούλησαν στην Μπρίστολ Σίτι αντί 2,1 εκ. ευρώ. Μετά από δύο χρόνια και γεμάτες σεζόν στην Τσάμπιονσιπ, η αγγλική ομάδα τον πούλησε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντί 2,8 εκ. ευρώ.

Έκει έκανες τρεις εξαιρετικές και γεμάτες σεζόν, όμως πέρυσι στάθηκε άτυχος, αφού υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και μπόρεσε να αγωνιστεί μόλις για τέσσερα ματς από τον Μάρτιο και μετά που επέστρεψε.

Λόγω και της κατάστασης που δημιουργήθηκε στην Ρωσία με την εισβολή στην Ουκρανία ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις αρχές Ιουλίου.

 

Στη Λαμία από τη Βέροια ο Πέτρος Γιακουμάκης

Το απόγευμα της Παρασκευής (8/7) η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέτρου Γιακουμάκη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Βέροια.

Ο Πέτρος Γιακουμάκης θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λαμία, αφού έμεινε ελεύθερος από τη Βέροια. Ο 30χρονος επιθετικός έχει κατά το παρελθόν φορέσει επίσης τη φανέλα του Ατρομήτου και του Λεβαδειακού.

Η αναλυτική ανακοίνωση της Λαμίας:

“Η ΠΑΕ Λαμία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 30χρονο (03.07.1992) επιθετικό, Πέτρο Γιακουμάκη, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε την φανέλα της Βέροιας, με την οποία είχε φέτος συνολικά 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ενώ πέτυχε 8 γκολ και μοίρασε 9 ασίστ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Ατρόμητο, Λεβαδειακό και Ατσαλένιο.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!

Μετά την υπογραφή του Συμβολαίου ο Πέτρος Γιακουμάκης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ πλέον μέλος αυτής της ομάδας και είναι σίγουρο ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει τους στόχους της”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*