Πάμε κινηματογράφο; Ταινίες στα θερινά σινεμά. Ξεχωρίζουν το «Babyteeth» και οι «Μεταφραστές»

Επτά ταινίες θα προβληθούν στις αίθουσες την Πέμπτη 18 Ιουνίου. Η Σάνον Μέρφι σκηνοθετεί την δραμεντί «Babyteeth» με πρωταγωνίστρια την Ελίζα Σκάνλεν.

Οι Μεταφραστές

Απομονωμένοι σε μια πολυτελή κατοικία, χωρίς καμία δυνατότητα επαφής με τον έξω κόσμο, 9 μεταφραστές μεταφράζουν το τελευταίο μέρος ενός εκ των μεγαλύτερων best seller της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Στο διαδίκτυο διαρρέουν οι 10 πρώτες σελίδες του βιβλίου και ένας εκβιαστής απειλεί να αποκαλύψει την συνέχεια αν δεν του δοθεί ένα εξωφρενικό ποσό. Το ερώτημα που παραμένει είναι ένα: από πού ήρθε η διαρροή; Όλοι τους πλέον είναι ύποπτοι.

Σκηνοθεσία: Ρεζί Ρουανσάρ

Πρωταγωνιστούν οι: Ρικάρντο Σκαρμάτσιο, Ολγκα Κιριλένκο, Λαμπέρ Γουιλσόν, Σίντσε Μπαμπέτ Κνούντσεν, Μανώλης Μαυροματάκης

Διανομή: Feelgood Entertainment

Babyteeth

Όταν η σοβαρά άρρωστη έφηβος Μίλλα ερωτεύεται τρελά το βαποράκι Μόζες, ο χειρότερος εφιάλτης των γονιών της γίνεται πραγματικότητα. Όμως, καθώς η αναπάντεχη επαφή της Μίλλα με τον πρώτο έρωτα της φέρνει μια νέα λαχτάρα για ζωή, κάθε συμβατική ηθική στον περίγυρό τους κατεδαφίζεται. Μια σπαραξικάρδια κωμωδία για το πόσο τέλειο είναι να μην έχεις ακόμα πεθάνει και για το πόσο μακριά θα έφτανες για την αγάπη.

Σκηνοθεσία: Σάνον Μέρφι

Πρωταγωνιστούν οι: Ελίζα Σκάνλεν, Μπεν Μέντελσον, Τόμπι Γουάλας, Εσι Ντέιβις

Διανομή: Cinobo