Ο Τσιτσιπάς πρώτος και καλύτερος στο Top 10 της Κυριακής — ΑΕΚ: Με ευχές για τίτλο έκοψαν την πίτα τους οι «κιτρινόμαυρες»

Australian Open: Ο Τσιτσιπάς πρώτος και καλύτερος στο Top 10 της Κυριακής

O Στέφανος Τσιτσιπάς στον αγώνα του με τον Γιάνικ Σίνερ έβγαλε τον πιο όμορφο πόντο στην 7η ημέρα του Australian Open.\

Το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά φιγουράρει στην κορυφή των 10 καλύτερων πόντων της 7ης ημέρας του Australian Open, δηλαδή της Κυριακής (22/1).

Είναι ένας δύσκολος και συνάμα καθοριστικός πόντος με διαγώνιο φόρχαντ, στον αγώνα του με τον Γιάνικ Σίνερ. Ήταν στο 9ο γκέιμ του 2ου σετ, όταν ο Τσιτσιπάς με αυτόν τον πόντο πέτυχε το break και προηγήθηκε με 5-4.

Απολαύστε το Top 10 της Κυριακής

 

ΑΕΚ: Με ευχές για τίτλο έκοψαν την πίτα τους οι «κιτρινόμαυρες»ΑΕΚ: Με ευχές για τίτλο έκοψαν την πίτα τους οι «κιτρινόμαυρες»

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ έκοψε την πίτα του και όλοι ευχήθηκαν η ομάδα να επιστρέψει στους τίτλους. Το φλουρί κέρδισε η Παναγιώτα Ξανθοπούλου.

Παρουσία του προέδρου της ΕρασιτεχνικήςΑλέξη Αλεξίου, το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Τυχερή της βραδιάς ήταν η Παναγιώτα Ξανθοπούλου που κέρδισε το φλουρί και μαζί 300 ευρώ και ένα τριήμερο στη Σαντορίνη.

Αναλυτικά η σχετική αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ έχει ως εξής: «Πίτα έκοψε χθες το γυναικείο τμήμα Βόλεϊ της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, στο «Café Milk» στο Γαλάτσι, έδωσαν το «παρών» όλες οι αθλήτριες, αλλά και το τεχνικό τιμ.

Η τυχερή, που ήταν η Παναγιώτα Ξανθοπούλου, κέρδισε το ποσό των 300 ευρώ και ένα τριήμερο στη Σαντορίνη.

image

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ο Γενικός Γραμματέας και Διοικητικός Υπεύθυνος των τμημάτων Βόλεϊ, Λευτέρης Αρχόντης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Πάνος Λούπος και ο Team Manager, Νίκος Παναγιωτίδης».