Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τα 48 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο — Κατερίνα Νοτοπούλου: Μετά την απάτη pass της ΔΕΗ, εμπαιγμός pass στον τουρισμό

«Οφείλουμε όλοι, σε διεθνές, ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο να σταθούμε αποφασιστικά απέναντι στις διχοτομικές πολιτικές της Τουρκίας και στην ενίσχυση του εθνικισμού στην περιοχή μας» τονίζει το γρ. Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«48 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Υποκλινόμαστε στη μνήμη  των Πεσόντων που, υπό το  βάρος του εφιαλτικού πραξικοπήματος της χούντας και της ΕΟΚΑ Β’, υπερασπίσθηκαν την Κυπριακή Δημοκρατία», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και επισημαίνει:

Οφείλουμε όλοι, σε διεθνές, ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο να σταθούμε αποφασιστικά απέναντι στις διχοτομικές πολιτικές της Τουρκίας και στην ενίσχυση του εθνικισμού στην περιοχή μας.

Ο αγώνας για τερματισμό της κατοχής και των εγγυήσεων και για επανένωση της Κύπρου στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, είναι σήμερα πιο επίκαιρος από ποτέ.​

 

Κατερίνα Νοτοπούλου: Μετά την απάτη pass της ΔΕΗ, εμπαιγμός pass στον τουρισμό

Η νεά απάτη της κυβέρνησης Μητσοτάκη: Από 480 ευρώ πέρυσι μια τετραμελής οικογένεια θα πάρει 150 ευρώ φέτος από το πρόγραμμα “Τουρισμός για όλους”

Με νέα δήλωσή της η Τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αποκαλύπει τη νέα απάτη του προγράμματος “Τουρισμός για όλους”. Ενώ η κυβέρνηση μιλά για αύξηση σε 150 ευρώ ανά δικαιούχο αντί 120 πέρυσι, η βουλεύτρια Θεσσαλονίκης επισημαίνει ότι αυτό το ποσό είναι ανά δικαιούχο και δεν προσαυξάνεται για καθένα από τα εξαρτημένα μέλη μιας οικογένειας. Η δήθεν αύξηση της βάσης των δικαιούχων υποκρύπτει πως πλέον οι ωφελούμενοι δεν δικαιούνται ούτε καν ψίχουλα.

Κι αυτό την ίδια στιγμή που 1,6 εκατομμύρια Έλληνες αδυνατούν φέτος να κάνουν διακοπές.

Ολόκληρη η δήλωση της Τομεάρχη Πολιτισμού Κ. Νοτοπούλου

Οι αριθμητικές αλχημείες της κυβέρνησης για να αποκρύψει τη μείωση της επιδότησης στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» ξεπέρασε κάθε φαντασία.
Η… δημιουργική λογιστική των «άριστων» στην εξαπάτηση των πολιτών μιλά για αύξηση σε 150 ευρώ ανά δικαιούχο αντί 120 πέρυσι..

Προσπαθώντας να κρύψουν το γεγονός πως το ποσό των 150 ευρώ είναι ανά δικαιούχο και δεν προσαυξάνεται σε περίπτωση ύπαρξης εξαρτωμένων μελών προς αυτόν, όπως στο περυσινό πρόγραμμα!

Δηλαδή στην πραγματικότητα μείωσαν από 480 ευρώ πέρυσι σε 150 ευρώ φέτος την παροχή για μία τετραμελή οικογένεια και αντί οι υπουργοί να κρυφτούν από ντροπή, προπαγανδίζουν με θράσος την περικοπή μιας πολυετούς, κοινωνικής παροχής, με δήθεν διεύρυνση της βάσης των δικαιούχων, που στην ουσία πλέον δεν δικαιούνται ούτε καν ψίχουλο.

Πόσα ψέματα και πόση κοροϊδία χωράει ακόμα σε αυτήν την κυβέρνηση;

Ο τουρισμός, η εθνική μας βιομηχανία, δεν χωράει εξαπάτηση και παραπλάνηση.
Απαιτεί σοβαρότητα, υπευθυνότητα και στιβαρές πολιτικές.

Όσο για τους πολίτες, 1.6 εκατομμύρια Έλληνες αδυνατούν να κάνουν φέτος διακοπές. Το γιατί, είναι προφανές.