Ο Συνολάκης που θα εκκένωνε το Μάτι σε 30 λεπτά είπε ότι για την καταστροφή στη Θεσσαλία “θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν η κακή στιγμή”! (vid)

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος καθηγητής κ.Κ.Συνολάκης που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο με την έκθεσή στην οποία υποστήριζε ότι το Μάτι θα μπορούσε να εκκενωθεί σε 30 λεπτά, έκθεση την οποία όπως ήταν αναμενόμενο η Νέα Δημοκρατία έκανε σημαία στον “αγώνα” τυμβωρυχίας απέναντι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και την Περιφερειάρχη Ρ.Δούρου, μίλησε στον ΣΚΑΙ με αφορμή την καταστροφική και φονική κακοκαιρία που έπληξε τις τελευταίες ημέρες τη Θεσσαλία.

Ο αγαπημένος επιστήμονας της “αριστείας” μιλώντας στο κανάλι του Φαλήρου για την καταστροφή ιδιαίτερα στην περιοχή της Καρδίτσας υποστήριξε ότι:

“Ήταν 2 μετεωρολογικά μέτωπα που συγκλίναν. Δηλαδή χοντρικά μιλώντας, ο κυκλώνας είναι ένας μεγάλος στρόβιλος. Όπως λοιπόν στροβιλίζεται, ερχόταν από το βορρά το μελτέμι, ένα κρύο μέτωπο, και τα δύο μέτωπα συγκλίναν πάνω από τη Θεσσαλία. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν η κακή στιγμή”.

Σύμφωνα λοιπόν με τις επιστημονικές αναλύσεις του κ.Συνολάκη, όταν η τραγωδία συμβαίνει με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αποφευχθεί μέσα σε μόλις 30 λεπτά, όταν συμβαίνει με την κυβέρνηση του “Μωυσή” Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η “κακιά στιγμή” που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να αποτρέψει…

(και στο στο 33.40 του βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ)