Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον φακό της Ολυμπίας Κρασαγάκη

SPORT24 - Μόνο Αθλητικά

Η συνάντηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Βασίλη Σκουντή έγινε στην Κρήτη.

Ο Στέφανος είχε προλάβει να  κάνει τη βόλτα του στην Κνωσό και στις Αρχάνες, ενώ πετάχτηκε και μέχρι το Ρέθυμνο και τις πηγές της Αργυρούπολης, παρέα με τον Μάνο Μπόρση.

Εκείνη τη Δευτέρα το πρωί ο Στέφανος μετά την φυσικοθεραπεία στο εγχειρισμένο χέρι του πήγε στο Αρκαλοχώρι: δεν πήγε να καθίσει σε κάποια καφετέρια ή σε κάποια ταβέρνα για να παριστάνει τον κονιόρδο,  αλλά στους οικίσκους που βρίσκονται έξω από το χωριό και φιλοξενούν τους σεισμόπληκτους.

Εκείνοι άνοιξαν τις πόρτες τους και τον υποδέχθηκαν με αγάπη, με ενθουσιασμό και συν τοις άλλοις με τα κεράσματα τους για το καλό. Ανάμεσα τους ένα τσούρμο από παιδιά που αψήφησαν την κακοκαιρία και τον περιστοίχισαν με μεγάλο ενθουσιασμό…

Στη συνέχεια, παρέα με τον Γενικό Γραμματέα του νεοπαγούς Συλλόγου Σεισμόπληκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Η Ελπίδα» ο Στέφανος επισκέφθηκε το Δημαρχείο, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μανώλη Φραγκάκη και μάλιστα του έταξε πως θα ξαναγυρίσει εν ευθέτω χρόνω για να συμμετάσχει στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης.

Η επόμενη στάση του ήταν το κορτ του τένις, όπου έδωσε ρέστα!

Εκεί -και ενώ έριχνε καρέκλες- ο Στέφανος δεν ήθελε να αφήσει κανένα παιδί παραπονεμένο και έπαιξε με όλα, καμιά πενηνταριά  και βάλε!

Έφαγε τα λυσσακά του μαζί τους και μάλιστα κάθε φορά που κάποιο από τα παιδιά ανέβαινε ψηλά, του φώναζε «τέλειωσε το τώρα»!

Πάνω που πιστεύαμε ότι θα μπούμε στο αυτοκίνητο και θα γυρίσουμε πίσω, ο Τσιτσιπάς είδε στο διπλανό ποδοσφαιρικό γήπεδο τρία παιδιά να παίζουν μπάλα και του γυάλισε!

Έκανε λοιπόν αναστροφή και μπούκαρε μέσα, χωρίς δεύτερη σκέψη για να ρίξει τις… πενιές του και στο ποδόσφαιρο, στο οποίο παρεμπιπτόντως δηλώνει οπαδός της ΑΕΚ και της Λίβερπουλ.

Μιλάμε για τρελό γλέντι μέσα στη βροχή!

Το τέλος της διαδρομής βρήκε τον Στέφανο και τον Βασίλη στο δωμάτιο 451, εκεί που δόθηκε και βιντεοσκοπήθηκε η συνέντευξη που μπορείτε να δείτε στο τέλος του θέματος.

Παρούσα σε όλη αυτήν την πορεία ήταν η Ολυμπία Κρασαγάκη. Η σπουδαία Ελληνίδα φωτογράφος φρόντισε για τα καλύτερα κλικ, γι’αυτά που αποτυπώνουν την ιστορία πολύ καλύτερα από ένα περιγραφικό κείμενο.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έπαιξε ποδόσφαιρο και τένις για τους σεισμόπληκτους στο... | Αθλητικά ΕιδήσειςΣτέφανος Τσιτσιπάς: Έπαιξε τένις και ποδόσφαιρο στο ΑρκαλοχώριΈπαιξε ποδόσφαιρο και τένις στο Αρκαλοχώρι ο Τσιτσιπάς (pics) -  tennisnews.gr - Το Τένις στην ΕλλάδαΤσιτσιπάς: Έπαιξε τένις με τα παιδιά στο Αρκαλοχώρι (pics) | infosport.grΟ Στέφανος Τσιτσιπάς παίζει ποδόσφαιρο και τένις στο Αρκαλοχώρι | Cretalive ειδήσεις