Ο Πολάκης για Χατζηδάκη και το νομοσχέδιο έκτρωμα! – «Ανεπιθύμητοι οι υμνητές των ναζί στην Κρήτη»

Πολάκης

Με μια σκληρή ανάρτηση, ο Παύλος Πολάκης επιτίθεται στον Κωστή Χατζηδάκη.

Το νομοσχέδιο – έκτρωμα για τα εργασιακά, που καταργεί το οκτάωρο, που κάνει… λάστιχο τα ωράρια κι αφήνει έρμαιο τον εργαζόμενο στις ορέξεις της εργοδοσίας, έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις κι ο Παύλος Πολάκης παίρνει θέση!

«Χατζηδακη,υπουργέ της ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ:
ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΕΛΟΣ !
Χωρίς πολλά λόγια .Ουτε θα περάσει ,ούτε θα περπατήσει!
Και εσυ θα πάρεις σύνταξη (από την πολιτική γιατί δουλειά δεν έκανες ποτέ)», τονίζει χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Παύλος Πολάκης

  Παυλος Πολακης

Χατζηδακη,υπουργέ της ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ:
ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΕΛΟΣ !
Χωρίς πολλά λόγια .Ουτε θα περάσει ,ούτε θα περπατήσει!

Και εσυ θα πάρεις σύνταξη (από την πολιτική γιατί δουλειά δεν έκανες ποτέ)

«Ανεπιθύμητοι οι υμνητές των ναζί στην Κρήτη»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Κρήτη η «περίεργη» εκδήλωση παραστρατιωτικής ομάδας Ευρωπαίων αλεξιπτωτιστών προς τιμήν των… Γερμανών εισβολέων, στα Χανιά.

Η Επιτροπή Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ καλεί την κυβέρνηση και την Περιφέρεια Κρήτης να αναλάβουν τις ευθύνες τους τονίζοντας την ανάγκη να μην «αφήσουμε τους υμνητές του Χίτλερ και των ναζί να δηλητηριάζουν τη συνείδηση του λαού με φασιστικό μίσος, με την εγκληματική ναζιστική ιδεολογία, που από την ίδια τη φύση της εχθρεύεται το λαϊκό κίνημα».

«Η δημοσιοποίηση πραγματοποίησης της κατάπτυστης εκδήλωσης τιμής στους ναζιστές αλεξιπτωτιστές στα πλαίσια της επετείου της ηρωικής μάχης της Κρήτης, από την οργάνωση “Ευρωπαίοι Αλεξιπτωτιστές” αποτελεί πρόκληση απέναντι στην αντιφασιστική συνείδηση του κρητικού λαού, τις θηριωδίες που υπέμεινε και τους χιλιάδες νεκρούς που θυσίασε στο βωμό του ηρωικού αντιφασιστικού αγώνα των λαών» τονίζει η Επιτροπή προσθέτοντας τα εξής:

«Ακόμα πιο προκλητικό είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη οργάνωση φέρεται ότι ανήκει επισήμως στις “εφεδρείες” των στρατιωτικών δυνάμεων της ΕΕ και του ΝΑΤΟ και ακόμα ότι ο πρόεδρος και άλλα μέλη της είναι εν ενεργεία στρατιωτικοί χωρών της ΕΕ. Ενώ επίσης φαίνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που διοργανώνουν αντίστοιχες φιέστες στα πλαίσια των εορτασμών της Μάχης της Κρήτης με την ανοχή κυβερνήσεων και τοπικών φορέων.

»Για άλλη μια φορά είναι εκτεθειμένες η κυβέρνηση, τα αστικά κόμματα, η περιφερειακή και δημοτικές αρχές του νησιού που στηρίζουν με τα μπούνια την δράση των ευρωπαίων και ΝΑΤΟικών φονιάδων στην περιοχή, με τις διευκολύνσεις που παρέχουν για την λειτουργία της βάσης της Σούδας και πολλών άλλων εγκαταστάσεων, βάζοντας σε σοβαρούς κινδύνους το λαό μας».

«Αυτή η στάση σε συνδυασμό με την προώθηση μια σειράς αντιδραστικών προγραμμάτων της ΕΕ που ξεπλένουν το φασισμό, τη στήριξη σε φιλοναζιστικές κυβερνήσεις των βαλτικών και άλλων χωρών της Ευρώπης, την απαράδεκτη υπόθαλψη του ναζιστή ευρωβουλευτή πρώην χρυσαυγίτη Λαγού ως και η υλοποίηση απαράδεκτων εκπαιδευτικών προγραμμάτων όπως το “Μνήμες Κατοχής στην Ελλάδα”, είναι ενέργειες που δίνουν αέρα στα πανιά κάθε λογής απογόνων των ναζιστών» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*