Ο Μπέρνι Σάντερς στην Επίδαυρο: Η viral στιγμή της ορκωμοσίας Μπάιντεν που γέννησε ξεκαρδιστικά memes

svg%3E

Ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς βρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας του Μπάιντεν και ξεχώρισε λόγω της…casual ενδυμασίας του. Με αφορμή την εμφάνισή του αυτή, συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο αστείες φωτογραφίες που δημιουργήθηκαν προς τιμήν του!

Ο 79χρονος Δημοκρατικός γερουσιαστής από το Βερμόντ, Μπέρνι Σάντερς, βρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν και ξεχώρισε λόγω…της casual ενδυμασίας του!

svg%3E

Εκτός από την τυπική ιατρική μάσκα προστασίας, φορούσε ένα σκούρο χακί μπουφάν, μάλλινα γάντια και στο ένα χέρι κρατούσε έναν κίτρινο φάκελο. Όταν, μάλιστα, κάθισε με τα χέρια σταυρωμένα σε μία σπαστή καρέκλα έγινε κατευθείαν meme, προκαλώντας φρενίτιδα στο Twitter.

Ακόμα και το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου κοινοποίησε στον λογαριασμό του στο Instagram μερικές φωτογραφίες, που απεικονίζουν τον Σάντερς να κάθεται στα άδεια σκαλιά του Αρχαίου Θεάτρου στην Επίδαυρο!

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε τις πιο αστείες φωτογραφίες που δημιουργήθηκαν από χρήστες στα social media:O Σάντερς περιμένοντας να ανοίξουν τα θέατρα…

svg%3E
Πλάι στον Τομ Χανκς στην ταινία «Φόρεστ Γκαμπ»svg%3E…Και στον θρόνο του Game of thrones…!svg%3EΣτον ναό του Φαραώ!svg%3E

Δίπλα στον Deadpool, τον πιο αντισυμβατικό σούπερ ήρωα!svg%3EΜετά την εισβολή στο Καπιτώλιο!svg%3E

Η εμφάνιση του στην ταινία «Mean girls»svg%3EΕκεί που κανονικά έπρεπε να ήταν…svg%3E

Ο Σάντερς σε ένα καμπαρέ σόου…!svg%3E
Ο πρώτος άνθρωπος στο φεγγάριsvg%3E

…Ο Σάντερς ακόμη περιμένει να ανοίξουν τα θέατρα!svg%3EΣτο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου…svg%3E