Ο Μητσοτάκης αποθεώνει… τον εαυτό του – Παύλος Πολάκης για την “εξαφάνιση” Τσιόδρα: “Αργά για δάκρυα Σωτήρη…”

Αποκομμένος από την πραγματικότητα, αδιαφορώντας για τα τραγικά λάθη της κυβέρνησής του, ο κ. Μητσοτάκης είναι στο δικό του κόσμο, ζώντας το όνειρο του.

«Πέντε χρόνια μετά, τρεις λέξεις έγιναν πραγματικότητα και παραμένουν στην επικαιρότητα: Ανανέωση, Διεύρυνση, Μεταρρυθμίσεις!», αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επ’ ευκαιρία της σημερινής επετείου της εκλογής του στην ηγεσία της ΝΔ.

«Είναι οι πυξίδες της δράσης μας δίπλα στους πολίτες, για όλους τους πολίτες. Με νέες εμπειρίες και νέα ορμή. Προχωρούμε μπροστά!», προσθέτει στην ανάρτησή του, η οποία συνοδεύεται από το πρωτοσέλιδο εφημερίδας την επομένη της εκλογής του, το 2016.

Φυσικά από πίσω ουρά και τα φιλοκυβερνητικά sites, αλλά και οι φίλοι του… που σπεύδουν να τον αποθεώσουν, με διθυραμβικούς τίτλους όπως:

Τα λεφτά από την Λίστα Πέτσα τελικά δεν πήγαν άχρηστα… τέτοια αποθέωση δεν γνώρισε επί των ημερών του ούτε ο Ιούλιος Καίσαρας 

 

Παύλος Πολάκης για την “εξαφάνιση” Τσιόδρα: “Αργά για δάκρυα Σωτήρη…”

Σκληρή κριτική με αφορμή τις απορίες και τα σενάρια που έχουν δημιουργηθεί με αφορμή την παρατεταμένη απουσία του Σωτ. Τσιόδρα από τα “κοινά”, απουσία που παρατηρείται μετά τον εμβολιασμό του που έγινε viral στα social media, ασκεί ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Ο Παύλος Πολάκης με σχόλιό του στο facebook, υπενθυμίζει μερικές μόνον από τις αμφιλεγόμενες τοποθετήσεις ανα εποχές του επικεφαλής της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων για την πανδημία (“Από τις μάσκες που χρειάζονται και δεν χρειάζονται και από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που δεν μπορούν να αυξηθούν, μέχρι το πήδημα από το καραβι που βουλιάζει …1200 ανύπαρκτα κρεββατια” ), ενώ αφηνει αιχμές για την ηχηρή σιωπή της επιτροπής που αρνείται να παρει θεση ως προς την πρότασή του για εφαρμογή της θεραπείας των μονοκλωνικών αντισωμλατων στους ασθενείς, ενω φαίνεται ασχολείται μόνον … με τα εμβόλια!

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:
“Αν ισχύει το δημοσίευμα… (φωτό 1)
ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΩΤΗΡΗ!!!!

Από τις μάσκες που χρειάζονται και δεν χρειάζονται και από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που δεν μπορούν να αυξηθούν ,μέχρι το πήδημα απ το καραβι που βουλιάζει …1200 ανύπαρκτα κρεββατια ΜΕΘ δρόμος…Σωτήρη…

Αλήθεια γι αυτό που φαίνεται στη δεύτερη φωτό Θα πεις κάτι;; Είκοσι φορές έχω ρωτήσει

Για τις θεραπείες των μονοκλωνικων αντισωμάτων αποφασίσατε τίποτα στην επιτροπή;;;; Η τάχει σκεπάσει όλα το εμβόλιο …που ΔΕΝ έρχονται οι δόσεις που πρέπει!!!! Πάλι 1,5 μήνα το φωνάζω!!”

η εικόνα προφίλ του Παυλος Πολακης, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, βουνό, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση    Παυλος Πολακης

Αν ισχύει το δημοσίευμα…(φωτό 1)

ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΩΤΗΡΗ!!!!

Από τις μάσκες που χρειάζονται και δεν χρειάζονται και από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που δεν μπορούν να αυξηθούν ,μέχρι το πήδημα απ το καραβι που βουλιάζει …1200 ανύπαρκτα κρεββατια ΜΕΘ δρόμος…Σωτήρη…

Δείτε περισσότερα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, κείμενο
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "iatronet.gr Εκτός ΜΕΘ 4 στους 5 θανάτους από CoViD-19- Ερωτήματα και προβληματισμοί Δεν λείπουν και όσοι εκφράζουν παρασκηνιακά επιφυλάξεις για την εγκυρότητα του κεντρικού αφηγήματος ότι παρά την ασφυκτική πίεση του δεύτερου κύματος της πανδημίας το σύστημα άντεξε και όσοι χρειάστηκαν μια κλίνη σε ΜΕΘ την είχαν. Δημοσίευση: 7 Ιανουαρίου 2021 f Share 2088 Tweet 5 Email Μου αρέσει! Αρέσει σε 296 άτομα. Γραφτείτε για να δείτε τι Φίλους σας"
489
24
150