Ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος μας εκπλήσσει ευχάριστα και ως τραγουδοποιός

O Πάνος Βλάχος μένει σπίτι και δίνει ιδέες -Δείτε τι έκανε με το χαρτί υγείας κι έγινε viral | BOVARY

Ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος μας εκπλήσσει ευχάριστα και ως τραγουδοποιός με ένα ξεχωριστό δίσκο, «Παιχνίδια των παιδιών» που κυκλοφορεί από το Ogdoo. Στο album, «Παιχνίδια των παιδιών» συμμετέχουν προσωπικότητες του τραγουδιού μας όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Χρήστος Θηβαίος και οι νεότερες και ελπιδοφόρες Χριστίνα Μαξούρη και Ιωάννα Λέκκα.

Ο τραγουδοποιός Πάνος Βλάχος Αν και νεαρός, ο Πάνος Βλάχος σαν ηθοποιός έχει χτίσει μια αξιοπρόσεκτη διαδρομή και είναι αναγνωρίσιμος στο ευρύ κοινό. Η έντονη παρουσία του στο θέατρο και στη μικρή οθόνη σε παραστάσεις και σειρές που έκαναν τη διαφορά τον έφεραν με γοργά βήματα στις πρώτες γραμμές της τέχνης του. Η παρουσία του σε ρόλο τραγουδοποιού, στην πρώτη του μουσική κατάθεση, ξαφνιάζει ευχάριστα μιας και το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα γοητευτικό και αποκαλύπτει έναν εμπνευσμένο δημιουργό και ερμηνευτή των πονημάτων του. Τα περισσότερα από τα 12 τραγούδια του δίσκου «Παιχνίδια των παιδιών» φέρουν την αποκλειστική του υπογραφή του.

Στα τραγούδια «Δυο ζωές περνάνε» και «Αγνάντεψα» οι στίχοι είναι του Αχιλλέα Ρακίνα ενώ στα «Σύννεφα» η μελωδία είναι του Παναγιώτη Αντέλλη. Καίριοι οι Πασχαλίδης και Θηβαίος, εξαιρετικές οι Μαξούρη και Λέκκα στα τραγούδια που αποδίδουν. Ο Πάνος Βλάχος πειστικός και απολαυστικός σε όλα τα επίπεδα – μουσική, στίχο και ερμηνεία- μας χαρίζει υπέροχες στιγμές που αναμένεται να αγαπηθούν από τους φίλους του καλού τραγουδιού. NORWAY – ΠΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ Στίχοι / Μουσική: Πάνος Βλάχος πριν μας αλλάξει ο χρόνος πριν βγάλουμε φτερά θα ‘μαι για πάντα μόνος κι εσύ πολύ μακριά πριν γίνεις κοριτσάκι πριν γεννηθώ ξανά για φίλα με λιγάκι πρωτού να είναι αργά όλο πέφτω πέφτω, χάνομαι όλο πέφτω πιο ψηλά μα από σένα πάντα πιάνομαι για να μη φοβάμαι πια πριν σβήσουνε τ‘ αστέρια πριν να μ’ ερωτευτείς θα σου φιλώ τα χέρια για να αποκοιμηθείς κι όταν θα βγει ο ήλιος θα σ’ έχω αγκαλιά θα ‘μαι ο καλύτερός σου φίλος τώρα και παντοτινά