“Ο Δικός μας Θάνος” – Έρχεται τη Δευτέρα (28/12)

"Ο Δικός μας Θάνος" - Έρχεται τη Δευτέρα (28/12) στο NEWS 24/7

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του Θάνου Μικρούτσικου, το NEWS 24/7 παρουσιάζει τη Δευτέρα (28/12) το βίντεο-αφιέρωμα “Ο δικός μας Θάνος”. Είκοσι τραγουδοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς, πολιτικοί, μουσικοί, άνθρωποι από τον στενό του κύκλο, περιγράφουν ανέκδοτα περιστατικά, θυμούνται προσωπικές στιγμές και μας συστήνουν τον άνθρωπο πίσω από τον ιδιοφυή καλλιτέχνη.

Στις 28 Δεκεμβρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο του Θάνου Μικρούτσικου, του συνθέτη που έζησε με το πάθος χίλιων ποιητών, του ανθρώπου που απόλαυσε τη ζωή με μια ακατάσχετη νεανική ορμή, που μετέτρεψε ιδανικά την αντάρα, αλλά και τη γαλήνη της θάλασσας σε μουσική, που κατάφερε να στοχαστεί πέρα από τους στοχασμούς. Ο Θάνος Μικρούτσικος έφυγε από κοντά μας, όμως, δεν έφυγε στιγμή από δίπλα μας. Δεν έλειψε στιγμή από μέσα μας.

Το NEWS 24/7, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό του, ετοίμασε ένα μεγάλο αφιέρωμα με το οποίο επιχειρεί να χαρτογραφήσει τη ζωή και το πολύπλευρο έργο του μέσα από τα μάτια και τη ψυχή των δικών του ανθρώπων. Είκοσι τραγουδοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς, πολιτικοί, μουσικοί, άνθρωποι από τον στενό του κύκλο, περιγράφουν ανέκδοτα περιστατικά, θυμούνται προσωπικές στιγμές και μας συστήνουν τον άνθρωπο πίσω από τον ιδιοφυή καλλιτέχνη, σκιαγραφώντας ένα διαφορετικό πορτραίτο.

Παντελής Βούλγαρης, Δημήτρης Κουτσούμπας, Χαρούλα Αλεξίου, Μανώλης Μητσιάς, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Ιωάννα Καρυστιάνη, Μάρω Δούκα και πολλοί ακόμα, συνθέτουν μέσα από τις μνήμες τους, ένα κολάζ της ζωής του Θάνου Μικρούτσικου, ο οποίος χωρίς ποτέ να το επιδιώξει θα μείνει στη συλλογική μνήμη ως ο Θάνος όλων των Ελλήνων: ο Δικός μας Θάνος.