Ο Δένδιας στο παντζούρι και το ΚΙΝΑΛ που παχαίνει χωρίς να τρώει

Στο Στόμα του Λάκη | News 24/7
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ
                                                                            ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
Ο Δένδιας στο παντζούρι και το ΚΙΝΑΛ που παχαίνει χωρίς να τρώει

Το πρόσωπο είναι ένα από τα τρία. Γιώργος, Ανδρέας, Νίκος. Ποιος από τους τρεις;

Όποιος και να είναι από τους τρεις το ΚΙΝΑΛ ανεβαίνει. Έτσι λένε τα γκάλοπ. Χωρίς αρχηγό λοιπόν ανεβαίνουν τα ποσοστά του.

Μα δεν έφαγα τίποτα. Πώς πάχυνα;
Έλα μου ντε! Για τον Αόρατο αρχηγό λοιπόν η άνοδος. Ποιος όμως; Ο Ανδρέας λένε προηγείται. Τον θέλει και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ για άλλους λόγους.

Η ΝΔ τον θέλει γιατί δικός της είναι ούτως ή άλλως, κι ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί ξέρει ότι η εκλογή του θα φέρει διάσπαση στο «ΠΑΣΟΚ» και το κομμάτι που θα μείνει θα έρθει κατά ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι Ανδρέα λοιπόν για να γίνει το οριστικό ξεκαθάρισμα.

Επόμενη καλή λύση, για τη Νέα Δημοκρατία τουλάχιστον, ο Νίκος. Είναι νέος, φιλόδοξος, και ο Κυριάκος με τα πολλά και ουχί με τα ολίγα μπορεί να τον τουμπάρει για να πάρει και το διαβατήριο του μεσαίου χώρου που με τρεις νεοχουντικούς στα καίρια υπουργεία, του το συρρικνώνουν το κόμμα.

Και ο Γιώργος;

Καταρχάς πρέπει να πω ότι κανένα από τα έργα του ο Ντοστογιέφσκι δεν έγραψε γι’ αυτόν και οι περί του αντιθέτου φήμες να κοπάσουν παρακαλώ. Κι όμως ο Γιώργος μπορεί να κάνει την έκπληξη. Να τα βρει αυτός με τον Κυριάκο και να “νικήσει “τον μπαμπά του.

ΠAΝΤΩΣ ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΑΝΕΒAΖΕΙ ΠΟΣΟΣΤA ΧΩΡIΣ ΚΑΝEΝΑΝ ΑΡΧΗΓO. ΜHΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΦHΣΕΤΕ EΤΣΙ. ΜHΠΩΣ ΤΟ ΑΠΡOΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠAΕΙ ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΟ. ΜHΠΩΣ;

Ο Δένδιας στο παντζούρι και το ΚΙΝΑΛ που παχαίνει χωρίς να τρώει

ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ;

Στην Αγγλία πάλι ανησυχούν για την υγεία της βασίλισσας. Τι κακό τους περνάει από τον νου; 95 χρονών είναι.

Αν ήταν άλλη τώρα θα είχαμε τουμπανιάσει απ’ τα κόλλυβα που θα ‘χαμε φάει. Αλλά αύτη είναι βασίλισσα. Κατάλαβες;

Μην ανησυχείτε για τη βασίλισσα. Να είστε ήσυχοι. Θα πάει εκεί που πήγαν κι οι άλλοι.

Έχει αρχίσει και μυρίζει το λιβάνι που έλεγε και μια θεια μου. Βλέπει το νήμα η μαραθωνοδρόμος. 95 γαρ.

Πω-πω και δεν μπορώ την Καμήλα καθόλου

ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ

Ένας κύριος δίνει καραμέλες στους επιβάτες μιας πτήσης. Ένας άλλος κύριος δίνει καραμέλες σε ανήλικα και μετά τα πηγαίνει στο δάσος και τα βιάζει. Το κοινό στοιχείο είναι οι καραμέλες.

Πάνω σ’ αυτή τη βάση τοποθετήθηκε η θεωρία των δύο άκρων κι όποιος κρατάει μια καραμέλα είτε από τη μια μεριά είτε από την άλλη δεν είναι σωστό και οι φιλελεύθερες κυβερνήσεις κρατούν πάντα ίσες αποστάσεις.

Όμως ο φασισμός είναι το μόνο άκρο της ιστορίας. Η ιστορία έχει μόνο μια άκρη. Αυτή όμως είναι μια δικιά μου θεωρία, που επειδή επηρεάζω τον κόσμο δεν είναι σωστή, αφού όλοι οι δημοσιογράφοι έχουν ασπαστεί την θεωρία των δύο άκρων. Επειδή αυτοί είναι αντικειμενικοί.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Ο Πορτοσάλτε είναι πάντα στην μια άκρη από τον φόβο που έχει μήπως βρεθεί στη δεύτερη. Έγινα φασίστας γιατί δεν ήθελα να γίνω κομμουνιστής. Αν μπορώ να το διατυπώσω σωστά.

Ο Δένδιας στο παντζούρι και το ΚΙΝΑΛ που παχαίνει χωρίς να τρώει

Storia και παντζούρια

Νεολογισμός. Φράση που ανήκει στον Στάθη Καραπεπέογλου, μανάβη, πατέρα ενός 38χρονου, ονόματι Επαμεινώνδα, ο οποίος τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είναι κλεισμένος στο δωμάτιό του και προσπαθεί να γίνει influencer για να μην επιβαρύνει τον πατέρα του και το σπίτι του γενικότερα.

Βρήκε πριν ένα μήνα μια μικρή χορηγία από τα μαλακοπίτουρα Ημαθίας «ΜΠΙΜΠΛΙΚΙΑ» και πάει σφαιράτος τώρα για τη μεγάλη χορηγία.
Ο Στάθης ένιωσε μια αδιαθεσία και είπε στη γυναίκα του, πες στον Επαμεινώνδα να έρθει να με πάει νοσοκομείο, η μάνα πήγε τρέχοντας, και γύρισε λέγοντάς του:

– Στάθη, δεν μπορεί το παιδί τώρα. Ανεβάζει στόρια.

Κι ο πατέρας είπε:

– Ν’ αφήσει τα στόρια και τα παντζούρια. Πεθαίνω.

Και πέθανε.

Η τελευταία του φράση, στόρια και παντζούρια επισημάνθηκε ως νεολογισμός και τιμής ένεκεν θα τον κρατήσουμε και μεις τιμώντας έτσι τον Στάθη Καραπεπέογλου.

Στόρι: Στο Στόρι του ο Παναγιώτης Βασιλάκος, αυτός ντε που έκανε το bachelor, αυτό που κόπηκε μετά απ’ αυτόν, που μπήκε ύστερα στη θέση του αυτός που ήταν στο survivor, που κάτι έκανε με κάποια δεν θυμάμαι, αυτός ο επιτυχημένος Βασιλάκος έγινε κι αυτός influencer και δίνει τώρα ένα iPhone 13 που δεν είναι άσχημο για τις γιορτές, όπως είπε κι ο ίδιος. Αρκεί να συμμετέχω στον διαγωνισμό του.

Παντζούρι: Δεν θα πήγαινα ποτέ στο bachelor (που δεν παίζεται πλέον) δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή Ντάνος, ο πρώτος νικητής του survivor. Πέταξε το παντζούρι του.

Στόρι: Μια κακή Ολλανδέζα με κόκκινο καπέλο σε περίοπτη θέση στο Μέγαρο Μαξίμου ξεκίνησε να την μπαίνει στον Κυριάκο Μητσοτάκη χωρίς ουσιαστικά να κάνει ερώτηση. Σε άπταιστα αγγλικά και χωρίς κανένα κόμπιασμα, λες και περίμενε την ερώτηση, της απάντησε ο Κυριάκος .Έπαιξε τον Δένδια δηλαδή.

Μετά την άριστη εντύπωση που έκανε ο Δένδιας στην απάντηση που έδωσε στον Τούρκο ομόλογό του, ο Κυριάκος βρήκε τη «χρυσή» ευκαιρία να μας δηλώσει έμμεσα:

Ότι κι αυτός είναι πολύ δυναμικός, ότι αυτός χαράζει την εξωτερική πολιτική κι ότι αυτός ήταν πίσω από τον Δένδια. Την άλλη μέρα πέρασε για πρώτη φορά θετικά στο Τικ- Τοκ.

Παντζούρι: Το παντζούρι το έκανε ο Κυριάκος με την έντονη δυσαρέσκειά του που εκδήλωσε για το υπουργείο εξωτερικών (κι όχι με τον Δένδια) για το ότι δεν του τα κανόνισαν καλά και δεν είδε την Καμάλα Χάρις.

Έριξε έτσι ένα παντζούρι στον Δένδια «φανερώνοντας» την πρόθεσή του να τον απομακρύνει από το υπουργείο, γιατί του τρώει το κέντρο καθώς δείχνει το γκάλοπ στο ΒΗΜΑ που τον πήγε στο 28. Αυτό κι αν ήταν συμφορά.

Αλλά με τρεις ακροδεξιούς στην κυβέρνησή του στα τρία σημαντικότερα υπουργεία του πού να τον πήγαινε δηλαδή;

ΣΥΜΠEΡΑΣΜΑ
Το στόρι με την κακή Ολλανδέζα ήταν να ρίξει ένα παντζούρι στον Δένδια. Αλλά το δεύτερο παντζούρι του ξεβράκωσε το πρώτο στόρι του.
Η κακή Ολλανδέζα δεν ήταν ούτε μικρή ούτε χαζή.

ΥΓ. ΦΟΒΑΜΑΙ Ν’ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΤΟ ΤΗΛΕ-ΕΜΒΟΛΙΟ. ΕΡΧΕΤΑΙ! ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ‘ΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ

 • Η Ολλανδία είχε εμβολιασμένους το 85% του πληθυσμού της κι αντί να πετύχει το τείχος ανοσίας πέρασε σε λοκντάουν.
 • Αυτά τα εμβόλια για πόσο πιάνουν. Για δυο μήνες; για τρεις; Ας βγει να μας πει κάποιος κι όχι να μας λένε θα μας κάνουν μια αναμνηστική δόση.
 • Ποια αναμνηστική δόση; Επί ποίας ανάμνησης; Πάνε καλά. Είναι μια δόση γιατί δεν πιάσαν οι δυο δόσεις.
 • Έρχεται και τέταρτη δόση. Δεν μας αφήνουν να πάρουμε το χάπι όταν αρρωστήσουμε. Εκεί το εμβόλιο. Να δω πώς θα την πουν την τέταρτη δόση. Συγκινητική;
 • Γιατί παρότι εμβολιάστηκα νομίζω ότι με παρακολουθούν με τους ανεμβολίαστους;
 • Σ’ αυτή τη ζωή πρέπει να διαλέξεις. Τον ψεκασμένο η τον πληρωμένο;
 • Κανένας δεν ζητάει τα ρέστα από τις εταιρείες εμβολίων. Απλά παίρνουμε τις αναμνηστικές τους δόσεις.
 • Ο Φουρθιώτης βγήκε. Έπρεπε νομίζετε;
 • Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια υπομονή. Που μια μέρα έσπασε.
 • Αυτό που ακούγεται ότι θα δώσουν στον Κοκλώνη την έβδομη άδεια; Ισχύει;
 • Το ότι είναι κάτι φιλανθρωπικό δεν σημαίνει ότι και τα αυτιά μας θα γίνονται φιλάνθρωπα. Πόση φιλανθρωπία πρέπει να έχουμε για να αντέξουμε την Πατούλη να τραγουδά. Φτάνει θεέ μου. Συγχώρα με. Τι να πεις και συ με τόσες φάλτσες προσευχές που ακούς κάθε μέρα.

ΥΓ. ΦΟΒΑΜΑΙ Ν’ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΤΟ ΤΗΛΕ-ΕΜΒΟΛΙΟ. ΕΡΧΕΤΑΙ! ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ‘ΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ