Ο… γάμος της Χάλεπ έστειλε την Σάκκαρη στο Νο12 του κόσμου! * Ο Τεντόγλου με τη βοήθεια της Stoiximan έκανε power up σαν τον Luffy και ετοιμάζεται για το Παρίσι

Μαρία Σάκκαρη: Η φωτογραφία της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (pic) - Fosonline
Νέο ρεκόρ καριέρας θα καταγραφεί για την Μαρία Σάκκαρη.
Ο… γάμος της Χάλεπ έστειλε την Σάκκαρη στο Νο12 του κόσμου!

Μπορεί να μην αγωνίστηκε την εβδομάδα που μόλις πέρασε, αλλά το γεγονός ότι η Σιμόνα Χάλεπ λόγω του γάμου της δεν κατέβηκε σε κάποιο τουρνουά, της δίνει μία επιπλέον θέση.

Η Χάλεπ θα χάσει τρεις θέσεις από αύριο καθώς θα της αφαιρεθούν 889 βαθμοί, κάτι που δίνει κέρδος μιας θέσης στην Σάκκαρη, που από το Νο13 θα βρεθεί στο Νο12. Κερδισμένες μια θέση λόγω της πτώσης της Ρουμάνας στο Νο14, είναι και οι Μπένσιτς (Νο11) και Παβλιουτσένκοβα (Νο13).

 

Ο Μίλτος Τεντόγλου με τη βοήθεια της Stoiximan έκανε power up σαν τον Luffy και ετοιμάζεται για το ΠαρίσιΟ Μίλτος Τεντόγλου με τη βοήθεια της Stoiximan έκανε power up σαν τον Luffy και ετοιμάζεται για το Παρίσι

Ένα εντυπωσιακό video ετοίμασε η Stoiximan για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μίλτο Τεντόγλου, όπου ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους κάνει power up σαν τον Luffy.

Η επιτυχημένη συνεργασία της Stoiximan με τον Μίλτο Τεντόγλου θα συνεχιστεί για τουλάχιστον ακόμα τρία χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

Σε αυτό το πλαίσιο ετοίμασε ένα εντυπωσιακό video, όπου ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους γίνεται για λίγο anime. Φυσικά όχι όποιο κι όποιο, αλλά ο αγαπημένος του Luffy.

Ποιος ξεχνάει άλλωστε την χαρακτηριστική του κίνηση στους Αγώνες του Τόκιο που παρέπεμπε στον ήρωα που έχει ταυτιστεί μαζί του και τον οποίον τίμησε και με το παραπάνω στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη. Μάλιστα, το anime one piece και ο Luffy ευχαρίστησαν τον Τεντόγλου για την πρωτοβουλία του.

Απολαύστε το σχετικό σποτ της Stoiximan:


 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*