Ο ανάγωγος της Κυριακής: Το ξύλο βγήκε από τη Νέα Σμύρνη

Την περασμένη Κυριακή ομάδα αστυνομικών έδειρε έναν νεαρό επειδή γούσταρε. Δεν μπορώ να προσεγγίσω με διαφορετικό τρόπο το θέμα. Δεν τους άρεσε η φάτσα του και στη συνέχεια τον έδειραν με σιδερένιο, πτυσσόμενο, γκλοπ, το οποίο δεν χορηγείται από την υπηρεσία. Κι επειδή δεν χορηγεί η υπηρεσία ο καθένας αγοράζει ό,τι τον βολεύει και βαράει;;
Ρωτάω εγώ, ο ανάγωγος.

@
Κι αυτός δεν διάλεξε κανένα μαλακό γκλοπ!
Ήθελε να ρίξει καλό ξύλο!
Άρα ο κάθε αστυνομικός διαλέγει τον τρόπο που θα βαράει;;
Είναι στην επιλογή του;;

@
Το περιστατικό έτυχε να βιντεοσκοπηθεί από κάποιον και αφού ανέβηκε στα social έγινε χαμός. Στο Μέγαρο Μαξίμου κατάλαβαν γρήγορα ότι δεν μαζεύεται η φάση και έστειλαν non paper στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με το όνομα του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε και ότι δήθεν ανήκει σε ακροαριστερή οργάνωση.
Κι ότι εφόσον ανήκει εκεί, δικαιούται το ξυλοκόπημα;;

@
Πρώτον. Ο άνθρωπος αυτός έδωσε συνέντευξη αργότερα και είπε ότι δεν ανήκει σε κανένα κόμμα και καμία οργάνωση.
Δεύτερον. Από πού έμαθαν στο Μέγαρο Μαξίμου ή τέλος πάντων στη Νέα Δημοκρατία τα στοιχεία του συλληφθέντα και τα πολιτικά του φρονήματα; Υπάρχουν φάκελοι;
Κι αν υπάρχουν ας μας πουν ποιοι δικαιούμαστε ξύλο να πάμε να το παραλάβουμε!
Σε άλλα κεντρα να μας εμβολιάζουν και σε άλλα να μας σαπίζουν στο ξύλο!

@
Η δράση φέρνει αντίδραση και μόνο ως λογική μπορεί να χαρακτηριστεί η συγκέντρωση ενάντια στην αστυνομική βία που έγινε δύο μέρες μετά στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.
Και καταλαβαίνετε έτσι; Αν βγήκε ο κόσμος στη Νέα Σμύρνη, που μένουν κυρίως νοικοκυραίοι μεσοαστοί και που ψήφισαν κατά 42% τη Νέα Δημοκρατία, φανταστείτε τι έχει να γίνει στις υπόλοιπες περιοχές που βγαίνουν «ψυκτικοί» και «τεχνικοί ασανσέρ».

@
Υπάρχει περίπτωση επειδή οι αστυνομικοί έχουν σταματήσει να βαράνε στα Εξάρχεια, να τους λείπει το ξύλο και βρήκαν τώρα ότι στη Νέα Σμύρνη θα στήσουν τα Εξάρχεια;

@
Η συγκέντρωση αυτή αμαυρώθηκε από την επίθεση και τον τραυματισμό του 28χρονου αστυνομικού, την οποία και φυσικά καταδικάζουμε, όπως κάνει κάθε κανονικός άνθρωπος που έχει το μυαλό μέσα στο κεφάλι του. Η βία όμως γεννά βία. Και όταν η βία αυτή ξεκινά από δημόσιο λειτουργό που υποχρέωσή του είναι να είναι σε ψυχολογική κατάσταση τέτοια ώστε να κρατά την κοινωνία ήρεμη, τότε η βία που θα έρθει θα είναι σίγουρα χειρότερη.

@
Δηλαδή η αφόρητη πίεση που δεχόμαστε μετά από ένα πασιφανές αποτυχημένο λοκ ντάουν, ε όχι ρε π0ύστη μου δεν είναι και να ‘ρχεσαι να με βαράς στο παγκάκι που κάθομαι.
Και να περιμένεις να ξυλοκοπήσουν αστυνομικό την άλλη μέρα για να βγεις να μιλήσεις για διχασμό!
Δηλαδή αν δεν είχαν χτυπήσει αστυνομικό την άλλη μέρα δεν θα υπήρχε ανάγκη ενότητας;
Όταν η δεξιά βαράει κόσμο είναι οκ κι αν μετά κάποιος βαρέσει αστυνομικό ε τότε αυτός είναι ΣΥΡΙΖΑ;
Το τερματίσατε.
Γι’ αυτό δεν ξαναγυρίζει το ποτάμι της υπομονής πίσω!

@
Μετά τη συγκέντρωση βιντεοσκοπήθηκε από τα μπαλκόνια και όχι μόνο όργιο αστυνομικής βίας και για την όποια βία δεν θα υπάρξει τιμωρία και δεν θα μάθουμε ποιοι αστυνομικοί χτύπησαν, χαστούκισαν, κλώτσησαν, τραμπούκισαν, έσπασαν.

@
Και θα συνεχίσουμε να μην μαθαίνουμε ποιοι αστυνομικοί παρανομούν όταν συνεχίζουν να ενεργούν χωρίς να φέρουν ειδικά διακριτικά, δηλωτικά της ταυτότητάς τους, όπως θα έπρεπε από τον Δεκέμβρη του 2019. Γιατί κύριε Χρυσοχοΐδη δεν τηρείται η σχετική διαταγή; Θα κάνετε ΕΔΕ για να μάθετε ποιοι παρανομούν και για ποιον λόγο;

@
Για να τελειώνουμε, ό,τι συμβαίνει δεν αποτελεί πρωτοβουλία του Χρυσοχοΐδη. Γελάω με τους αφελείς ΣΥΡΙΖΑίους που ζητούν την παραίτηση του Χρυσοχοΐδη για την αστυνομική βία. Τι ήθελε να πετύχει με όλα αυτά; Την αντίδραση του κόσμου; Τις διαδηλώσεις και τις συγκρούσεις;
Το καινούργιο θέμα είναι ότι τα κρούσματα αυξάνονται γιατί οι άνθρωποι κάνουν διαδηλώσεις και διαμαρτύρονται. Και πέντε μήνες που δεν κάνανε; Κατά διαόλου δεν πηγαίνουμε;

@
Και μέσα στο παιχνίδι, φυσικά, και τα Πετσωμένα ΜΜΕ. STAR και ΣΚΑΪ έκαναν μονταζιέρα σε δύο περιπτώσεις μόνο και μόνο για να ελαφρύνουν τη θέση των αστυνομικών.

@
Ο κόσμος για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια αντέδρασε στο κουτόχορτο των τηλεοπτικών σταθμών. Έφτιαξε το hashtag #boycotGreekMedia, στο οποίο συμμετείχαν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι και με ένα στόμα φώναξαν «φτάνει πια».

@
Λογικό, λοιπόν, που την επόμενη μέρα βγήκε ο Μητσοτάκης ευθαρσώς στη Βουλή και είπε «τα social media κάνουν κακό στη Δημοκρατία». Και τι κάνει καλό;
Ο ΣΚΑΪ μάλλον.

@
Η δήλωσή του αυτή προκάλεσε σάλο αντιδράσεων. Το είπε για να ξεκινήσει η δημόσια συζήτηση και να πάρει feedback για το αν ο κόσμος είναι έτοιμος να δεχθεί νομοθετική τροπολογία για τον έλεγχο των social media. Λογικό να μην τα θέλει. Τόσα σκάνδαλα αποκάλυψαν τα social media επί πρωθυπουργίας του.

@
Ας τολμήσει, θα γελάσουμε.

@
Όλο αυτό το κύμα της οργής να ξέρετε δεν έχει πολιτική ταυτότητα. Δεν είναι ΣΥΡΙΖΑίοι, όσο κι αν κάποιοι στην Κουμουνδούρου χαίρονται. Το brand ΣΥΡΙΖΑ κάηκε, καιρός να το πάρουν χαμπάρι. Ο κόσμος ψάχνει κάτι άλλο, όπως έψαχνε το 2012 και το 2015.

@
Ξεκίνησε η εβδομάδα και καλλιεργούσαν κλίμα ότι ανοίγει τις επόμενες ημέρες η αγορά και κάπου στη μέση τα πήραν όλα πίσω λόγω «έκρηξης κρουσμάτων» τάχα μου. Λες και δεν ήξεραν ότι ακόμα δεν έχουμε φτάσει σε κορύφωση. Λες και δεν άκουσαν τους ειδικούς που έβλεπαν «έκρηξη» τον Μάρτιο. Άλλο προσπαθούσαν να κάνουν. Να παραμυθιάσουν τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους τους που είναι σε αναστολή. Επικοινωνιακή διαχείριση λέγεται ανάγωγοι. Πρώτα η επικοινωνία και μετά η ουσία, όπως είχε πει ο Κυριάκος. Αυτό είναι το δόγμα.

@

Τι θέλουν δηλαδή; Να τρώμε χαστούκια στις πλατείες τις Κυριακές τα μεσημέρια και να μην αντιδράμε; Εκεί φτάσαμε; Τόσο δουλοπρεπείς μας θέλουν;

ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

@
Σε άλλα νέα, μελέτες, λέει, βρήκαν νέο σύμπτωμα σε ασθενείς με κορονοϊό. Ποιο; Τις πολύωρες στύσεις! Αυτά άκουσε η κυρά Σούλα απέναντι και τις πέταξε τις μάσκες του άντρα της. Πλέον, τον κοιτάει στο σώβρακο να δει αν κόλλησε.

@
Ρε τι πάθαμε!
Να μας σηκώνεται και ν’ ανησυχούμε!

@
Τρέχα μάνα, του παππού του σηκώθηκε!

@
Απαράδεκτος ο Οικονόμου απέναντι στην Κανέλλη.
Έλεος. Ας του δώσουν μια θέση στο Μαξύμου να μην εξευτελίζεται άλλο!
Ο Δικτατορίσκος!

@
Κυριακή σήμερα. Ξέρει κανάς ανάγωγος πού δέρνουν σήμερα; Θέλω να πάω από νωρίς να ξεμπερδεύω.

@
Οι καιροί αλλάξαν απότομα!
Το κλίμα δεν αντιστρέφεται!
Στη φωλιά που κατοικούσε η υπομονή μπήκε καινούργιος ενοικιαστής!
Μπήκε ο θυμός με τη γυναίκα του την ανυπομονησία!