Ο ανάγωγος της Κυριακής: Κυριάκος έτοιμος για όλα!!

Κλεισμένοι όλοι μέσα στο σπίτι με ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο ν’ αναβοσβήνει για τα Χριστούγεννα που δεν θα έρθουν. Πρώτη φορά βλέπω τα φωτάκια του δέντρου ν’ ανάβουν και νομίζω πως είναι φλας και θέλει να στρίψει το δέντρο αριστερά και να φύγει από το σπίτι.

@
Ο Άγιος Βασίλης ετοιμάζεται να κάνει πρώτος το εμβόλιο του, αλλά περιμένει πρώτα να βγούνε και τα άλλα για να κάνει το καλύτερο.
Θα κάνουν και φεστιβάλ εμβολίου.
Να σκοτωνόμαστε εμείς ποιο είναι το πιο καλό!!
Βγήκε η Pfizer και είπε στην αρχή 90% αποτελεσματικότητα, μετά η Moderna είπε 94,5% αποτελεσματικότητα και ξαναβγήκε η Pfizer και είπε 95% αποτελεσματικότητα. Τι καταλαβαίνεις εσύ;

@
Όταν η αποτελεσματικότητα είναι σαν λάστιχο παλιάς κιλότας της δεκαετίας του ‘60;
Γ@μησέ τα.

@
Αν θα εμβολιαστούμε; Ρωτάει ο κτηνοτρόφος τα γελάδια αν Θέλουν να εμβολιαστούν; Ή έχουν τα γελάδια το δικαίωμα να διαλέξουν εμβόλιο; Ό,τι πει ο κτηνοτρόφος που έκανε τη συμφωνία με την εταιρεία εμβολίων.

@
Εν τω μεταξύ η κατάσταση έχει ξεφύγει εκτός ελέγχου, διότι όταν έλεγε ο ανάγωγος μην μετράτε κρούσματα, μετράτε ΜΕΘ ακούγαμε τους ειδήμονες να λένε το σύστημα υγείας αντέχει. Αυτός ο μπουνταλάς ο Κικίλιας μπορεί να διοικήσει; Πείτε μου.

@
Έφυγε ο Τσιόδρας κι έγινε μπουρδέλο το μαγαζί.

@
Όσο και να τον κρατάει στη θέση του εγωιστικά ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται ν’ αποδείξει ότι ο Κικίλιας είναι ικανός, αλλά ότι ο ίδιος ο Μητσοτακης δεν μπορεί να δει τις λάθος επιλογές του.
Κι αυτό είναι εναντίον της εικόνας που έχτισε.

@
Άρχισαν να επιτάσσουν ιδιωτικές κλινικές και να μεταφέρουν τους ασθενείς με όλες τις άλλες βαριές ασθένειες σε άλλα νοσοκομεία. Τραγικές εικόνες.
Δεν έχει όλη η χώρα μια ίδια πάθηση. Δεν πάσχουν όλοι από κορονοϊό!

@
Βγήκε και το περήφανο ΚΚΕ και είπε να επιτάξουν τις ιδιωτικές κλινικές και να μην τις πληρώνουν. Γιατί το δημόσιο είναι τσάμπα; Δεν πληρώνουμε ασφαλιστικές εισφορές; Δε φτάνει η ΜΕΘ του Δημοσίου να κοστίζει πολύ περισσότερο απ’ ότι στον ιδιωτικό τομέα, απλά δεν βλέπουμε τι λεφτά πάνε στα δημόσια νοσοκομεία.
Καλώς πάνε αλλά και οι ιδιώτες; Μ@λάκες ειναι να σου πληρώνουν τις μ@λ@κίες των υπουργών σου;

@
Το ΚΚΕ αφού στήριξε ολόθερμα τον γιο Μητσοτάκη, όπως είχε στηρίξει και είχε φέρει στην κυβέρνηση και τον γέρο Μητσοτάκη, θέλει από καιρού εις καιρόν να θυμίζει στο κοινό του ότι είναι και κομμουνιστικό κόμμα.
Ορατοί πλέον άπαντες. Όταν σαπίσει το ξύλο φαίνεται από κάτω το ψευτομωσαϊκό.

@
Κατά τα άλλα η έξαρση του κορονοϊού οφείλεται στο ερωτικό καλοκαίρι των νέων ανθρώπων. Εκεί κατέληξαν οι δημοσιογράφοι της αντικειμενικότητας με το αζημίωτο.
Δηλαδή επειδή πήδηξε ο Βασιλάκης την Καιτούλα, γι’ αυτό πέθανε ο παππούς του Λάμπρου και η γιαγιά της Τιτίκας. Θες να βγάλεις άκρη εσύ; Ότι επειδή πηδάει ο εγγονός πεθαίνει ο παππούς;

@
Από τι πήγε ο μπάρμπα Λάμπρος;
Απ’ το πισωκολλητό της Μαιρούλας.

@
Πόσο άλλη μ@λ@κία πια αυτά τα δελτία ειδήσεων; Αλλοίμονο στους νέους. Δεν καταλαβαίνουν ότι σπέρνουν τον ηλικιακό διχασμό; Ότι θα σκοτωθούνε πάνω στη βάρκα οι νέοι με τους γέρους για το ποιος ευθύνεται;

@
Έχετε αφήσει την εκκλησία και τους παπάδες να λένε όλον αυτόν τον καιρό όλα αυτά τα εκτός τόπου και χρόνου. Αφήνετε τους γέρους και τις γριές να πηγαίνουν χωρίς μάσκες και χωρίς κανέναν έλεγχο στις εκκλησίες και τα μοναστήρια και ύστερα καταλήγετε ότι ευθύνονται οι νέοι επειδή κάναν και μια παρτούζα ρε αδερφέ.

@
Απαγόρευση σημαίνει απαγόρευση για όλους. Ουδεμία εξαίρεση. Διότι έτσι αναπτύσσονται οι θεωρίες συνωμοσίες και έτσι προκαλούνται οι αντιδράσεις. Αν θες εσύ ν’ αφήσεις το γέρο να πάει στην εκκλησία δε θα εμποδίσεις εμένα να κάνω σεξ με το κορίτσι μου. Μάζεψε τον παππού.

@
Διότι ο ατίθασος γέρος είναι η μεγαλύτερη υγειονομική βόμβα.

@
Και η δεύτερη αυτή η καραντίνα που μπήκανε όλοι μαζί μέσα στα σπίτια θα εκτινάξει την κατάσταση. Αυτή η καραντίνα θέλει άλλο σχεδιασμό. Αυτή την στιγμή υγιείς και ασθενείς είμαστε ο ένας επάνω στον άλλον.

@
Μπαίνανε και στην χώρα νοσούντες με πλαστά τεστ ότι είναι αρνητικοί στον ιό κυρίως για να μη χάσουν τις δουλειές τους οι άνθρωποι κι έγινε η κόλαση στη Βόρεια Ελλάδα.

@
10,5 % ύφεση θα έχουμε και 4,8% ανάπτυξη τον άλλο χρόνο.
Τα κληρώσανε αυτά τα νούμερα ή τα υπολογίσανε; Γιατί εγώ χωρίς χαρτί και μολύβι τη βλέπω την ύφεση να ακουμπάει στο 15%, όσο για την ανάπτυξη κάτι βλέπω σε σχέση με τον αριθμό 3.

@
Εν τω μεταξύ η άλλη, η πολύ πετυχημένη υπουργός της κυβέρνησης, η Κεραμέως, τα έχει κάνει, πιο σαλάτα δε γίνεται. Ποια τηλεκπαίδευση;
Να χάνει η μάνα το λαπ τόπ και το λαπ τόπ τη μάνα.

@
Δεν μάθαιναν όταν πήγαιναν στο σχολείο, θα μάθουν τώρα από το σπίτι, με τη μάνα να μιλάει στο τηλέφωνο, με τον παππού να κλάνει και τη γριά να φτερνίζεται; Πάτε καλά;

@
Πόσο να αντέξει και το δυάρι; Θα φύγουν οι τοίχοι. Θα μεταναστεύσουν.
Σκέψου τρία παιδιά την ίδια ώρα να έχουν τηλεκπαίδευση και να δουλεύει και ο μπαμπάς και η μαμά με τηλεργασία από το σπίτι. Που θα πάνε πέντε τάμπλετ σε ένα δυάρι; Ένας ν’ απαντάει που βρίσκεται το φαλακρό όρος, ο άλλος να κάνει τριγωνομετρία, η κόρη να κάνει φυσική, ο πατέρας λογιστικά και η μάνα νύχια με τηλεκπαίδευση;

@
Κομμωτήριο άνοιξε και είναι ο κομμωτής στην άλλη μεριά της οθόνης και σου δείχνει πως να χτενιστείς εσύ. Μάθε βούρτσα κι άσ’ την κι αν πεινάσεις πιάσ’ την.

@
Έριξε και ο Χρυσοχοΐδης το ξύλο του για να ικανοποιήσει τον εγωισμό του ότι είναι υπουργός, βγήκε και η Αλεξία Έβερτ, η κόρη του παλιού αρχηγού της νέας Δημοκρατίας και μας είπε ,η καλομαθημένη της αστικής τάξης, ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τρωκτικά και κατσαρίδες, εννοώντας τους ΣΥΡΙΖΑίους και ΚουΚουΈδες, αλλά και τους ανεξάρτητους αγωνιστές που κατέβηκαν να γιορτάσουν τη 17 Νοέμβρη.

@
Την έδιωξε ο Μπακογιάννης, αλλά το ερώτημα είναι: δεν την ήξερε; Ξαφνιάστηκε από τις απόψεις της; Ή αυτά συζητάνε κρυφά πίσω όλοι οι γόνοι αυτών των οικογενειών που απομυζούν το δημόσιο χρήμα για να κάνουν τους μεγάλους περιπάτους μέσα στα δημόσια ταμεία;

@
Αίσχος.

@
Όλα τα τελειωμένα πρεζάκια της εξουσίας, όλοι αυτοί τενεκέδες οι ξεγάνωτοι, όλες αυτές οι απελπισμένες των κομμωτηρίων που νομίζουν ότι αυτοί αποτελούν τη χώρα, αυτές κι αυτοί είναι χειρότερες και χειρότεροι απ’ τη Χρυσή Αυγή.
Όλοι αυτοί οι φασίστες με τα Χρυσά μαχαιροπήρουνα.
Γέμισε η Ελλάδα Αντουανέτες και Αντουανέτους.
Οι χρυσομαχαιροπήρουνοι!!!

@
Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με κορονοϊό. Τι να υποθέσει κανείς;
Μίκρυναν τον Θεό για να τον βάλουν να παλεύει με τον COVID;

@
Η υποκρισία τιμωρείται. Η εκκλησία χάνει αξιοπιστία. Αντί να μετατρέψει σε μικρούς ναούς όλα τα σπίτια, έχει μετατρέψει τον Θεό σε ιδιοκτήτη των εκκλησιών που έτσι και δεν πας εκεί δεν τον βρίσκεις.

@
Είναι πολλά χρόνια τώρα που ο Θεός έχει δραπετεύσει από τις εκκλησίες. Σχεδόν από τον καιρό που πιάσανε πρώτο στασίδι οι αρχικλέφτες πολιτικοί του Δημοσίου, με τους μεγάλους σταυρούς και τις βαθιές τσέπες.

@
Έκαναν τσακωτό τον Άδωνη να φωτογραφίζει σαν τουρίστας τα χρυσά ταβάνια σε συνάντηση στο Άμπου Ντάμπι και η απάντηση του ήταν ότι η συνάντηση δεν ήταν επίσημη. Οπότε βρήκε ευκαιρία να φωτογραφίζει ταβάνια.
Μήπως του περισσέψει κάνα φράγκο απ’ τον μισθό του και βάψει κάνα ταβάνι χρυσό στο φτωχικό του.

@
Οι λιμοκοντόροι χρυσά ταβάνια ονειρεύονται.

@
Αυτό το άλλο το είδατε; «Καζάν Καζάν» δε λέει χρόνια ο Ερντογάν για να λύσει το Αιγαίο; Δηλαδή συνεκμετάλλευση. Το ίδιο λέει και ο Μητσοτάκης. Στα αγγλικά. «Win win». Το είπε σε αραβικό τηλεοπτικό Δίκτυο για να φυτευτεί αρχικά ο σπόρος της ιδέας και τη συνέχεια την ξέρουμε. Έχουμε ζήσει και Ίμια.

@
Πώς συνεκμετάλλευση; Βάζουμε εμείς το Αιγαίο και βάζουν αυτοί τα καράβια; Ανοίγουμε εμείς τις τρύπες και παίρνουν αυτοί το πετρέλαιο; Ή τους δίνουμε λίγο Αιγαίο και μας δίνουν ναργιλέδες;
Τι είδους συνεκμετάλλευση;

@
Είναι εταιρεία το Αιγαίο, το οποίο επιδέχεται συνεκμετάλλευση;

@
Ετοιμάζεται κάποιος να αλλάξει τη συνθήκη του 1923 με προσθήκες από αποφάσεις του δικαστηρίου της Χάγης; Ποιος είναι ο πρωθυπουργός που θα τολμήσει να κάνει κάτι τέτοιο;

@
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει να πει κάτι επ’ αυτού ή συμφωνεί;

@
Δεν μπορεί να λες σε κάποιον που αμφισβητεί τα κυριαρχικά σου δικαιώματα «win win». Είναι σα να του λες «αμφισβήτησε με». «Θα σου δώσω ό,τι ζητήσεις».

@
Οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν και όσο οι τηλεοράσεις και οι δημοσιογράφοι θέλουν να πνίξουν την κάθε αντίθετη φωνή, τόσο περισσότερο θα δυναμώνουν οι φωνές αυτές.

@
Ένα είναι σίγουρο όμως. Οι θεωρίες συνωμοσίας δεν είναι αυτές οι οποίες οδήγησαν σε αυτό το μπάχαλο που επικρατεί σήμερα, το τραγικό μπάχαλο με τους άπειρους διασωληνωμένους, με νεκρούς κάθε μέρα όσους περίπου στο Μάτι, με επίταξη κλινικών που δεν έχουνε εξειδικευμένο προσωπικό, παρά μόνο δωμάτια, με απουσία μέτρων όλο το καλοκαίρι, ενόψει του Νοεμβρίου τον οποίο γνώριζαν ότι θα έρθει και γνώριζαν και πως θα έρθει.
Τον Νοέμβριο εννοώ!

@
«Η καραντίνα εξοντώνει τους  φτωχους» δήλωσε η επιστημονική διευθύντρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

@
Θα τους δείτε ξαφνικά στο δρόμο όλους χωρίς μάσκες και τότε η κατάσταση δεν θα έχει γυρισμό.
Αλλάξτε σχεδιασμούς.

@
Είναι δυνατόν ο προϋπολογισμός να έχει περισσότερους φόρους; Είστε τρελοί; Εσείς που ήρθατε να χαμηλώσετε τους φόρους, τους αυξάνετε τώρα που μηδενίζονται τα εισοδήματα;

@
Είμαστε η δεύτερη χώρα από το τέλος σε επιπρόσθετες δαπάνες  για το 2020.
Δεν θα τον σώσει κανένα κανάλι τον Μητσοτάκη αν συνεχίσει έτσι. Πρέπει να κατεβάσει τους φόρους, να σώσει τις επιχειρήσεις και να μην διαλύσει τον ιδιωτικό τομέα από τον όποιον εκλέχτηκε.
Το μόνο που τον σώζει προς το παρόν είναι ότι δεν υπάρχει καμία αντιπολίτευση.

@
Ή δεν φαίνεται στα κανάλια;

@
Ξεβρακώθηκε ο άλλος μες τον δρόμο και πήδαγε πάνω στα αυτοκίνητα. Τι να κάνει ο άνθρωπος συνέχεια μέσα στο σπίτι; Περίμενε να δεις. Σε λίγο θα ξεβρακωθούμε όλοι και θα τρέχουμε.

@
Έχουν εξοντωθεί όλα τα σκυλιά στις βόλτες.

@
Έπιασαν έναν πιτσιρικά οι μπάτσοι να περιφέρεται στις 00:30 κάπου εκεί στο Γκάζι. «Τι κάνεις τέτοια ώρα έξω» του λένε, «χάσαμε τη γιαγιά, έχει αλτσχάιμερ και την ψάχνουμε.
Έχουμε βγει όλη η παρέα μου, καμιά δεκαπενταριά είμαστε, και την ψάχνουμε γύρω γύρω στα τετράγωνα».
«Και την κιθάρα τι την έχεις»; τον ρώτησε το όργανο.
«Να της παίξω το αγαπημένο της τραγούδι για να με θυμηθεί».

@
Αν μας δώσουν καμιά εβδομάδα τον Δεκέμβριο ελευθέρας θα μας βάλουν να γιορτάσουμε και το Πάσχα από τώρα, να είμαστε εντάξει, να μην έχουμε υποχρεώσεις. Οπότε κατά τις 7 Δεκέμβρη ξεκινήστε να βάφετε και τα αυγά.
Λαός έτοιμος για όλα!
Έλληνας έτοιμος για όλα!

@
Αχ όλοι μαζί οι δημοσιογράφοι ξέχασαν να ρωτήσουν τον Χαρδαλιά για τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο;
ΚωλοΠΕΤΣΟΜΕΝΗ ενημέρωση!
Πόσο άλλο θα ξεφτιλιστείτε;