Ο ανάγωγος της Κυριακής: Απουσία λαού!

Πολύ ωραία παρέλαση. Η εθνική Επανάσταση τιμήθηκε απουσία λαού.
Η Ελίτ της χώρας, πλούσιες κυρίες και βασιλείς παρακολούθησαν τους Ευζώνους να αφήνουν το εθνικά υπερήφανο βήμα τους μπροστά σ’ αυτούς που όχι επανάσταση δεν θα έκαναν, αλλά ούτε πορεία αμφισβήτησης της πολιτικής τους δεν επιτρέπουν.

@
Ο λαός στις οθόνες του μπροστά. Το μόνο παρήγορο ένα άλογο που έχεσε μπροστά από την εξέδρα των επισήμων.

@
Η επανάσταση του 1821 εορτάστηκε με κιμά γαρίδας στο προεδρικό μέγαρο. Άπαντες οι δημοσιογράφοι και πολλοί απ’ αυτούς με παράσημα δημοκρατικής συμπεριφοράς, βρήκαν ιδιαίτερα καλόγουστη τη Γιάννα Αγγελοπούλου και όλες αυτές τις κακόγουστές ενδυματολογικές προσεγγίσεις τύπου τσάντα τσαρούχι και χρυσοκέντητης καραγκούνας με τις οποίες προσπάθησε να μας πείσει ότι εκφράζει το εθνικό ιδεώδες.

@
Ο Καρολος μίλησε στο προεδρικό μέγαρο για την εθνική μας ανεξαρτησία που πετύχαμε το 1821. Όλοι ξέχασαν μία λέξη. Τούρκοι. Προσέξτε. Καμία αναφορά στους Τούρκους. Γιατί τώρα πρέπει να τα βρούμε μαζί τους.
Από ποιους απελευθερωθήκαμε;
Προσέξτε όλους τους δημοσιογράφους την περισπούδαστη καραγκούνα των πλουσίων .Πως αποφεύγουν να αναφέρουν την λέξη Τούρκοι.

@
Ποιους πολέμησε ο Κολοκοτρώνης, ο Καραισκάκης και που βρισκόμαστε ιστορικά σήμερα με τους γείτονες μας;

@
Κιμάς γαρίδας!

@
Παραμονή της εθνικής επετείου, νύχτα, κάνανε φωτογραφική πρόσκληση ενδιαφέροντος με διορία 36 ωρών για προμήθεια 10 εκατομμυρίων τεστ. Έτσι γιόρτασαν οι πολιτικοί απόγονοι αυτών που φυλάκισαν τους Κολοκοτρώνηδες. Με μια αναμνηστική φωτογραφία αγκαλιά με τα συμφέροντα.

@
Ο κόσμος έχει βγει έξω, αγνοώντας πλέον τις συστάσεις και τους ειδικούς, οι οποίοι απέτυχαν παντελώς στο έργο τους. Και ο Μητσοτάκης για να μη θεωρήσουν οι άνθρωποι ότι είναι δική τους απόφαση να βγούνε έξω, έχει βάλει τους κυβερνητικούς λοιμωξιολόγους να μας πούνε ότι τώρα αυτοί χαλαρώνουν τα μέτρα και ότι δήθεν το self test είναι αυτό που θα μας βοηθήσει να βγούμε έξω. Οι Έλληνες βγήκαν μόνοι τους έξω!

@
Τα πράγματα τρέχουν ανάποδα και ο Απρίλιος θα φανερώσει νέες δυσάρεστες λαϊκές εκπλήξεις για όσους κυβερνούν καβάλα στην αλαζονεία.

@
Τι να προσλάβουμε γιατρούς τώρα είπε ο Πορτοσάλτε. Όταν θα φύγει η πανδημία θα μας περισσέψουν. Δηλαδή γιατί να πάρουμε περισσότερους στρατιώτες κι αφού κάποια στιγμή ο εχθρός θα φύγει.
Φοβάται ο Πορτοσάλτε μήπως περισσέψουν γιατροί αυτό τον τόπο. Δεν ανησυχεί ότι περισσεύουν ήδη αστυνομικοί σ’ αυτόν τον τόπο.

@
Έχουν την εντύπωση ότι ο κόσμος θα μένει πάντα βουβός απέναντι σ’ αυτή τη δημοσιογραφική βαναυσότητα;

@
Η Βούλτεψη είπε  στον Παπαδάκη ότι πέθανε ο σκύλος της κι αυτός την ρώτησε «γιατί; Δεν σας άντεξε;» Τον αγαπώ!

@
Προσπαθώ να καταλάβω τι δεν βλέπει ο Τσίπρας; Κάθε τόσο βγαίνει και ένας, πότε ο Δρίτσας, πότε ο Φίλης, ποτέ ο ένας, ποτέ ο άλλος και οδηγούν με τα λόγια τους ένα κόμμα σε διάλυση.
Ο Τσίπρας περιμένει τη διάλυση για να φύγει από την Κουμουνδούρου;

@
Ότι του κατέβει του καθενός. Όπου εμφανίζονται πολλοί ηγετίσκοι, ο αρχηγός καλό είναι να παίρνει δρόμο.

@
Τι τον φοβίζει και δεν ανοίγει την πόρτα της ιστορίας παρά επιτρέπει να τον δαγκώνουν ζωντανό αυτοί τους οποίους ο ίδιος οδήγησε στην ιστορία;

@
Ο κόσμος έχει τεράστια νεύρα και με αυτή την απραξία κι αυτή την ακατάσχετη κομματική πολυλογία και φλυαρία για το τίποτα. Θα πάει ο Τσίπρας να μιλήσει στην κοινωνία και έρχονται αμέσως μέσα από το κόμμα του και του στενεύουν το ακροατήριο. Γίνεται συστηματικά και όχι τυχαία!

@
Τα 36 δισεκατομμύρια που άφησε προίκα ο Τσακαλώτος χωρίς να επιτρέψει στον Τσίπρα να δώσει ένα δώρο στους εργαζόμενους, πρώτον για να καταλάβουν ότι τελείωσε το μνημόνιο και δεύτερον για να πάρουν μια ανάσα από τις αβάσταχτες φοροεπιβαρύνσεις, τελειώσανε!
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα που λέει και το τραγούδι του Ρουβά.

@
Η Πατούλη δεν έχει αφήσει κανάλι για κανάλι, εκπομπή για εκπομπή που να παρακαλάει δημόσια τον Πατούλη να πάρει τηλέφωνο και να ξαναφτιάξει την οικογένειά του.
Άμα μιλάει στα κανάλια έτσι για τον Πατούλη καταλαβαίνεις τι ακούει ο Πατούλης στο σπίτι.
Σε λίγο θα βγει στην Αννίτα.
Και ποιος θα μιλούσε αν η ίδια δεν έκανε βούκινο τα του οίκου της.
Η φίλη μου η Νένα μου λέει «καλά του κάνει του μ@λάκ@».
Ο ταξιτζής μου ο Παναγιώτης μου λέει «μας τα χει κάνει καρούμπαλα».

@
Κάπου στη μέση είναι η αλήθεια. Αν υπάρχει αλήθεια.
Γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Αυτό που ζούμε είναι τα ταραγμένα χρυσά σκουλαρίκια.

@
Η Γιάννα ντυμένη Καραγκούνα, η Πατούλη άβαφη χωρίς τη χρυσή σκάλα από πίσω, οι μπουλντόζες που ακόμα δεν μπήκαν στο Ελληνικό, η ανάπτυξη που ποτέ δεν ήρθε και η επανάσταση των Ελλήνων απέναντι στην αφόρητη προπαγάνδα και τη φίμωση των πάντων.

Μας έπεισες!!

@
Πέρναγα με το ταξί Σάββατο μεσημέρι και στον κήπο δίπλα στο μέγαρο μουσικής ήταν χιλιάδες νέοι στοιβαγμένοι και καθόντουσαν σαν αποδημητικά πουλιά έτοιμα να πετάξουν.

@
Αλήθεια, κανείς δε βλέπει αυτό που έρχεται;

@
Θα μπορούσαν λοιπόν να καλέσουν στην παρέλαση, έστω και με κλήρωση, απλούς ανθρώπους να την παρακολουθήσουν. Γιατί για να υπάρξει εθνικό ρίγος πρέπει να υπάρχει λαός από κάτω. Όταν καλείς την ελίτ να νιώσει εθνικό  ρίγος είναι σαν να καλείς χρυσό πιρούνι να φάει φασολάδα.