Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης… Electric Solo

Την Παρασκευή και το Σάββατο, θα βρίσκεται στο "Κρεμλίνο" ο Αλκίνοος  Ιωαννίδης με την παρέα του

Σε ένα solo πρόγραμμα, ειδικά διαμορφωμένο για αυτή τη βραδιά, ο αγαπημένος τραγουδοποιός εμφανίζεται έτοιμος να μοιραστεί νέες ιστορίες. Μόνος επί σκηνής, ταυτόχρονα όμως μαζί με όλους και όλες μας, αντανακλά τα όνειρα και τις πραγματικότητες της εποχής και της ζωής μας.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης… Electric Solo

Τα τελευταία χρόνια συνηθίσαμε τον Αλκίνοο με την ακουστική κιθάρα και το λαούτο του. Η συγκεκριμένη όμως παράσταση στηρίζεται στην ηλεκτρική κιθάρα. Μέσα από την ηχητική παλέτα των πεταλιών της, επιστρέφει, μετά από χρόνια και με έναν ιδιαίτερο τρόπο, στον ηλεκτρικό ήχο. Η ιδιαίτερη αυτή προσέγγιση, μαζί με τη φωνή του, δίνουν νέα μορφή στα τραγούδια του, ενώ τα ειδικά σχεδιασμένα για τις solo παραστάσεις σκηνικά, που εκτίθενται για πρώτη φορά ολοκληρωμένα, προσδίδουν μια μυσταγωγική δύναμη στη μοναδική αυτή εμφάνιση.

Πριν το live, συνομιλούμε με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, ο οποίος μοιράζεται τις σκέψεις του και μας προετοιμάζει για το νέο του solo project, μαζί με εικόνες από το soundcheck και την προετοιμασία της παράστασης, σε ένα ιδιαίτερο pre-show.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας

Ηχοληψία
Κωνσταντίνος Αλεξίου

Σχεδιασμός φωτισμών
Άντης Ιωαννίδης

Σκηνικά
Δημήτρης Κοσμόπουλος | Σκηνοθεσία

Εισιτήρια
Κανονικό: 12€
Κανονικό με Pre-Show: 14€

Προπώληση: Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*