Ολυμπιακός: Σενάριο που εμπλέκει Μέντες και Μαρτίνς με τη Μπορντό * Εκτός από τη Μπεσίκτας θέλει και η Γαλατά τον Φορτούνη!

Ο Μαρτίνς

Γαλλικό σενάριο υποστηρίζει πως ο agent Μέντες θέλει να αγοράσει τη Μπορντό και σε μία τέτοια περίπτωση θα προτείνει τον Μαρτίνς για προπονητή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Girondinfos ο μάνατζερ Ζόρζε Μέντες ηγείται ενός πρότζεκτ της κινεζικής πολυεθνικής εταιρείας Fosun (η οποία έχει τη Γουλβς) για την αγορά της Μπορντό. Εφόσον αγοραστεί η γαλλική ομάδα με… μπροστάρη αυτής της κίνησης τον Μέντες τότε θα προτείνει τον Πέδρο Μαρτίνς για να βρεθεί εκεί. Πάντως δεν προκύπτει καμία σχετική επιβεβαίωση για τις πληροφορίες σε σχέση με τον κόουτς του Ολυμπιακού.

Εκτός από τη Μπεσίκτας θέλει και η Γαλατά τον Φορτούνη!Ο Φορτούνης

Το τουρκικό ενδιαφέρον γίνεται όλο και πιο έντονο και δυνατό για τον διεθνή μεσοεπιθετικό και αναμένονται εξελίξεις στο προσεχές διάστημα.

Οι πληροφορίες από την Τουρκία για τον Φορτούνη έρχονται διαρκώς και μιλούν με βεβαιότητα για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας, πρωταθλήτριας Τουρκίας αλλά και εσχάτως και της Γαλατά. Μάλιστα συνεχίζουν να διαρρέουν πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού εξετάζει για τα καλά το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην καριέρα του στην Ευρώπη.
Εκτός από το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας που έχει εκφραστεί προς την πλευρά του παίκτη και θα γίνει το ίδιο προς τον Ολυμπιακό, υπάρχει και η Γαλατά. Η Γαλατασαράϊ που σύμφωνα με πληροφορίες έχει και αυτή στη λίστα της τον έμπειρο αρχηγό του Ολυμπιακού. Βέβαια για να προχωρήσει το οτιδήποτε θα πρέπει να ικανοποιηθεί ο πειραϊκός σύλλογος.