Ξεμπροστιάζει τα fake news Μητσοτάκη για την Ικαρία η γυναίκα που έβγαλε την επίμαχη φωτογραφία

Αμετανόητος και προκλητικός εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το φαγοπότι στην Ικαρία, καθώς σήμερα, για πρώτη φορά, τοποθετήθηκε δημόσια.

Ο πρωθυπουργός όχι μόνο δε ζήτησε ούτε μία συγγνώμη, αλλά επιχείρησε να διαψεύσει την ίδια την πραγματικότητα με ψέματα. «Τα ίδια άτομα που ήμασταν μαζί στο ελικόπτερο, τα ίδια άτομα βρέθηκαν σε αυτή τη βεράντα για ένα τραπέζι, ένα κέρασμα 15 λεπτών. Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν είμαι διατεθειμένος να την αναιρέσω» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η Ελένη Νιτσόλα, η οποία ζει στην Ικαρία και μάλιστα μένει ακριβώς απέναντι από το σπίτι του Χριστόφορου Στεφανάδη που έγινε το γλέντι, διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Κε Παπαχελα, άκουσα τον εξοχότατο να λέει στην συνέντευξη, ότι έμεινε μόνο 15 λεπτά στο τραπέζι… Μάλλον μπερδεύει τις μιάμιση (το λιγότερο) ώρες με τα 15 λεπτά. Αυτό από μένα! Σίγουρη πηγή, μια και ήμουν απέναντι του, φάτσα με φάτσα!» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελένη Νιτσόλα είναι αυτή που τράβηξε την επίμαχη φωτογραφία με το ικαριώτικο γλέντι του πρωθυπουργού.