Νουντλς με σολομό

Νουντλς με σολομό

Εύκολη συνταγή για τις μέρες που δεν νιώθετε ιδιαιτέρως δημιουργικοί

Υλικά

  • 250 γρ. νουντλς
  • 400 γρ. φιλέτο σολομού κομμένο σε μεγάλους κύβους
  • 2 καρότα κομμένα ζουλιέν
  • 200 γρ. αρακά
  • 175 γρ. σάλτσα stir-fry κοτόπουλο και κάρυ

Εκτέλεση

Βήμα 1
Μαγειρέψτε τα νουντλς σε μια μεγάλη κατσαρόλα με βραστό νερό για 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν και σουρώστε καλά.
Βήμα 2
Ζεστάνετε ένα λαδωμένο γουόκ ή ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Τηγανίστε τον μισό σολομό για 2-3 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. Μεταφέρετε σε ένα μπολ. Επαναλάβετε με τον υπόλοιπο σολομό.
Βήμα 3
Προσθέστε το καρότο και τον αρακά στο γουόκ ή το τηγάνι. Τηγανίστε για 1- 2 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Επιστρέψτε τον σολομό στο γουόκ ή στο τηγάνι, προσθέστε τα νουντλς και τη σάλτσα stir-fry και τηγανίστε για 1- 2 λεπτά.
Βήμα 4
Μοιράστε το μείγμα των νουντλς στα μπολ σερβιρίσματος και απολαύστε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*