Νέτα σκέτα το λέει πλέον το antinews στον Μητσοτάκη: “Παραδεχτείτε την απόλυτη αποτυχία σας και παραιτηθείτε προτού να είναι αργά”!

Δεν “μασάει” τα λόγια του το antinews απευθυνόμενο στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη αφού με άρθρο που υπογράφει ο “Αδέξιος Δεξιός” τους καλεί ξεκάθαρα να παραιτηθούν “προτού να είναι αργά”.

Σύμφωνα με το άρθρο “η τρομολαγνεία των καλοπληρωμένων καθεστωτικών παπαγάλων, οι δακρύβρεχτες δηλώσεις του πρωθυπουργού και των συνδαιτυμόνων του και η συνεχόμενη στοχοποίηση συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων” δείχνουν ότι “η κυβέρνηση έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο του κορονοϊού και απελπισμένη προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα εντείνοντας την προπαγάνδα και τη διαστρέβλωση της αλήθειας”.

Όπως επισημαίνει ωστόσο “πλέον η Ελλάδα δυστυχώς μετατρέπεται σε Μπέργκαμο και οι παραπάνω τακτικές παραπλάνησης δεν δύνανται να επισκιάσουν τις εμμονές, τις ιδεοληψίες και την ανικανότητα της κυβέρνησης που μας έφεραν σε αυτό το χάλι. Αποτύχατε κύριε Μητσοτάκη και η χώρα βουλιάζει στο τέλμα με αποκλειστική σας ευθύνη”.

Και συνεχίζει:
“Είχατε εννιά μήνες για να την οχυρώσετε ενόψει της αναμενόμενης αντεπίθεσης του αόρατου εχθρού και δεν κάνατε απολύτως τίποτα.

Αφήσατε το ΕΣΥ στο έλεος του θεού, ομοίως και τα ΜΜΜ και τους χώρους εργασίας που αποτελούν βασικές πηγές διασποράς, και σπεύδετε τώρα ασθμαίνοντας εν μέσω κροκοδείλιων δακρύων σε επιτάξεις ιδιωτικών κλινικών (με το αζημίωτο φυσικά), μπας και δεν καταντήσουμε Μπέργκαμο.

Κι αντί να αναλάβετε την ευθύνη για το χάος εξακολουθείτε να κατηγορείτε τους νέους και τους σκεπτικιστές, τους οποίους αποκαλείτε υποτιμητικά ψεκασμένους λόγω της αμφισβήτησης των καταστροφικών κυβερνητικών πεπραγμένων.

Είναι προφανές ότι τελείτε υπό πανικό φοβούμενος τις αναπόφευκτες πια επερχόμενες εικόνες αποκάλυψης, εξ ου και οι απανωτές αυτοκτονικές επιλογές για να αιτιολογηθεί η κατάντια που βιώνουμε“.

Το άρθρο κάνει αναφορά επίσης και στις πρόσφατες εικόνες απίστευτης βίας και καταστολής από τις δυνάμεις της αστυνομίας στην επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι υποδύεται τον αμείλικτο ηγέτη που κοιμάται αγκαλιά με τον νομό και την τάξη. Ουσιαστικά όμως σπέρνετε τον διχασμό για να χωρίσετε τον λαό σε δεξιούς και αριστερούς βαυκαλιζόμενος ότι έτσι θα σας προσκυνήσουν οι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι, συγχωρώντας σας τόσο για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα όσο και για την πλήρη απώλεια διαχείρισης του ιού που οδηγεί σε νέα οικονομική εξαθλίωση κι όχι μόνο”.

Και καταλήγει:
Κοινώς κύριε Μητσοτάκη, έχετε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια σας και πανικόβλητος ρίχνετε λάδι στη φωτιά με άγνωστες τις συνέπειες.

Θα ήταν ωστόσο φρονιμότερο να παραδεχτείτε την απόλυτη αποτυχία σας και να παραιτηθείτε προτού να είναι αργά.

Διότι φανταστείτε τι ζημιά θα έχετε προκαλέσει στην Ελλάδα και στην παράταξη αν παραμείνετε στην εξουσία για μερικούς μήνες ακόμη αρνούμενος να αποδεχτείτε την πραγματικότητα.

Άλλωστε ως γνωστόν η αυτογνωσία αποτελεί αρετή.

Ευκαιρία να αφήσετε και κάτι θετικό πίσω σας…