Νέα γυναίκα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Νίκος Παππάς: Ο Μητσοτάκης χρεώνεται τις αθλιότητες Γεωργιάδη

ΣΥΡΙΖΑ

Γένους θηλυκού,  λέγεται ότι θα είναι ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ . Δηλαδή στην Κουμουνδούρου φαίνεται ότι κατέληξαν σε μία δημοσιογράφο γυναίκα , μελαχρινή, όμορφη και έμπειρη στο ρεπορτάζ,  προκειμένου  ο Αλέξης Χαρίτσης να μπορέσει να ασχοληθεί και με άλλα θέματα της αρμοδιότητας του.

Οι πληροφορίες λένε ότι το όνομα της αναπληρώτριας  εκπροσώπου θα ανακοινωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα εν όψει του συνεδρίου.

Η ανεύρεση της  αναπληρώτριας εκπροσώπου δεν ήταν μία απλή υπόθεση για τον ΣΥΡΙΖΑ,  καθώς και αυτό το θέμα περνούσε μέσα από  τις εσωκομματικές αντιπαλότητες, που υπάρχουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και οι οποίες το τελευταίο διάστημα  έχουν ενταθεί ιδιαιτέρα εν όψει της διεύρυνσης.

Άρα μπορούμε να υποθέσουμε ότι η αναπληρώτρια έχει το πράσινο φως και από τις δυο πλευρές…

Πολύ κακό για την ίδια, γιατί θα πρέπει να ισορροπεί στην κόψη του ξυραφιού, πράγμα που θα κάνει τη δουλειά της πού, ενίοτε αφόρητα δύσκολη και ενδεχομένως αναποτελεσματική γιατί θα είναι υποχρεωμένη να κρατά πολύ λεπτές ισορροπίες…

 

Νίκος Παππάς: Ο Μητσοτάκης χρεώνεται τις αθλιότητες Γεωργιάδη περί βλαπτικής προστασίας της α’ κατοικίας

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τις δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη, περί «βλαπτικής προστασίας της πρώτης κατοικίας», εξαπολύει ο τομεάρχης Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Νότιου Τομέα Β’ Αθηνών, Νίκος Παππάς.

Ο Ν. Παππάς χαρακτηρίζει αποκρουστική, απάνθρωπη και εσφαλμένη τη θέση της ΝΔ και του Άδωνη Γεωργιάδη.

Ολόκληρη η δήλωση του έχει ως εξής:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρει ακέραιη την ευθύνη για τις αθλιότητες Γεωργιάδη εις βάρος όσων αδυνατούν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους.

Η άποψη πως «η προστασία της α’ κατοικίας ζημιώνει την οικονομία» είναι αποκρουστική, απάνθρωπη και εσφαλμένη.

Αρκετά με την απάτη της ΝΔ.

Οι πολίτες δεν θα ανεχθούν τον κυνισμό ή να τους κουνούν το δάκτυλο όσοι τους έφεραν στην καταστροφή.