
Τα δεδομένα στην υπόθεση του Νορντίν Άμραμπατ άλλαξαν και ο 35χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός παραμένει στην ΑΕΚ!
Ο Άμραμπατ βρισκόταν από την περασμένη Κυριακή στην Ολλανδία με άδεια της ΑΕΚ προκειμένου να συζητήσει με την οικογένειά του το προσωπικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε επιδιώκοντας να συνεχίσει στην Ένωση και την επόμενη σεζόν.
Την ίδια στιγμή η Ουτρέχτη είχε εκφράσει ενδιαφέρον, ωστόσο επιθυμούσε να τον αποκτήσει μόνο ως ελεύθερο, κάτι φυσικά που οι κιτρινόμαυροι είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να το δεχόντουσαν.
Ο 35χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε δεν είχε ενταχθεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Ένωσης στο Άλκμααρ, παίρνοντας παράταση με τη σύμφωνη γνώμη της ΑΕΚ ώστε να βρει οριστικά λύση στο θέμα του.
Αυτή τελικά βρέθηκε, φέροντας ανατροπή στην υπόθεση καθώς ο Άμραμπατ εντάχθηκε το βράδυ της Κυριακής (17/7) στην αποστολή της ΑΕΚ στην Ολλανδία και συνεχίζει στην Ένωση. Ο Άμραμπατ έφτασε στο ξενοδοχείο των κιτρινόμαυρων στο Άλκμααρ και από τη Δευτέρα (18/7) ξεκινάει και αυτός προπονήσεις.
Ο Ματίας Αλμέιδα, με τον οποίο είχε συζήτηση ο Άμραμπατ, μπορεί πλέον να τον υπολογίζει κανονικά. Άλλωστε ο Αργεντινός τεχνικός είχε εκφράσει την επιθυμία να τον έχει στη διάθεσή του και την επόμενη σεζόν, εφόσον ο παίκτης έλυνε το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετώπιζε.
Επιμένουν οι Γερμανοί για τον Λουκεμπάκιο και τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός «καίγεται» για την απόκτηση εξτρέμ και μάλιστα, αν είναι δυνατόν να δηλωθεί και στη λίστα για τα ματς με τη Μακάμπι Χάιφα.
Στη Γερμανία, λοιπόν, επιμένουν για τον 24χρονο διεθνή Βέλγο εξτρέμ Ντόντι Λουκεμπάκιο.
Ο Λουκεμπάκιο είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και η Χέρτα δεν έχει αντίρρηση να τον παραχωρήσει. Απόψε, μάλιστα, υπάρχουν δημοσιεύματα στον γερμανικό Τύπο, τα οποία αναφέρουν:
«Ο Λουκεμπάκιο στην Ελλάδα; Ολυμπιακός ενδιαφέρεται πολύ για τον Ντόντι Λουκεμπάκιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή τις επόμενες ημέρες, ενώ δεν αποκλείεται ο παίκτης να προπονηθεί σύντομα με τη νέα του ομάδα. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι γνωστό για τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του Ντόντι».
Ο νεαρός Βέλγος γνωρίζει ότι δύσκολα θα έχει χρόνο συμμετοχής στη Χέρτα, αφού δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον προπονητή και θέλει να αλλάξει περιβάλλον. Στόχος του, άλλωστε, είναι να βρεθεί με την εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και για να συμβεί αυτό και να κληθεί από τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, θα πρέπει να έχει ενεργό ρόλο σε κάποια ομάδα.
Αυτό που έχουν ξεχωρίσει στον Ολυμπιακό, είναι η τεχνική κατάρτιση, η ταχύτητα και η καλή σέντρα, ενώ πατάει στην αντίπαλη περιοχή κι έχει γκολ. Ο Λουκεμπάκιο παίζει και στα δύο άκρα. Στη Bundesliga έχει καταγράψει 111 συμμετοχές με τις Χέρτα, Βόλφσμπουργκ, Φορτούνα Ντίσελντορφ και έχει σημειώσει 23 γκολ, ενώ έχει και 19 ασίστ. Έχει παίξει επίσης στις Άντερλεχτ, Τουλούζ, Γουότφορντ.
Λαμία: Στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Η ενημέρωση της Λαμίας αναφέρει:
Αναχώρησε το πρωί της Κυριακής 17/7 από το ΔΑΚ “Αθ. Διάκος η ομάδα μας για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Νωρίς το μεσημέρι το συγκρότημα του Τζανλούκα Φέστα έφτασε στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας όπου κατέλυσε στο ξενοδοχείο “MONTANA”.
Την αποστολή απαρτίζουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Adejo Daniel
Bejanaro Danny
David Simon
De Vincenti Tomas
Goranov Ivan
Nunez Cristopher
Romanic Lazar
Saranov Bojan
Slivka Vykintas
Αναγνωστόπουλος Παναγιώτης
Γιακουμάκης Πέτρος
Γκαραβέλης Θανάσης
Καραγιάννης Δημήτρης
Κοντονίκος Βασίλης
Λαμπρόπουλος Κώστας
Μαζουλουξής Κυριάκος
Μαργαρίτης Θανάσης
Μπάμπης Πάρης
Προβυδάκης Κώστας
Σαραμαντάς Γιώργος
Τζανδάρης Φάνης
Τζανετόπουλος Άνταμ
Τρόπουλος Νίκος
Τρούμπουλος Βασίλης
Τσιλούλης Σωτήρης
Τσούκαλος Νίκος
-με όλο το τεχνικό επιτελείο, τον Προπονητή Gianluca Festa, τον βοηθό Θοδωρή Αντωνόπουλο, τον Γυμναστή Σάκη Παντελίδη, τον Γυμναστή Αποκατάστασης Σπύρο Κουκούλη και τον Προπονητή Τερματοφυλάκων Παναγιώτη Νάση.
-με τους φυσικοθεραπευτές Ταξιάρχη Βλάχο και Γιώργο Δημά και τους φροντιστές Στέλιο Βλάχο και Γιάννη Μπαϊκούση
Συνοδοί της ομάδας είναι οι κ. Γιώργος Κασναφέρης και Γιώργος Ζαγκανάς.
Τις αμέσως επόμενες μέρες θα ενσωματωθούν στην αποστολή και οι Γιώργος Μανούσος, Τάσος Καραμάνος και Σάββας Γκέντσογλου.