Μόνον η Εφημερίδα των Συντακτών και ΑΥΓΗ είχαν σήμερα πρωτοσέλιδο, για την απόπειρα υποκλοπής — Μπάμπη Παπαδημητρίου: “Παρακολουθούνται τα τηλέφωνα να προσέχετε”

Στην θέση 108 … στον κόσμο και πάλι πολύ μας είναι! Μόνον η Εφημερίδα των Συντακτών και η ΑΥΓΗ είχαν σήμερα πρωτοσέλιδο την βαρύτατη καταγγελία του Νίκου Ανδρουλάκη για απόπειρα υποκλοπής των

Στην θέση 108 … στον κόσμο και πάλι πολύ μας είναι! Μόνον η Εφημερίδα των Συντακτών και η ΑΥΓΗ είχαν πρωτοσέλιδο την βαρύτατη καταγγελία του Νίκου Ανδρουλάκη για απόπειρα υποκλοπής των συνομιλιών του!

Η κατηφόρα χωρίς πάτο … που έχει πάρει ο ελληνικός Τύπος με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο, στα σημερινά (Τετάρτη) πρωτοσέλιδα!

Μόνο σε 2 εφημερίδες, από τις συνολικά 10, φιλοξένησαν ως πρώτο θέμα στο πρωτοσέλιδό τους την καταγγελία απόπειρας παγίδευσης και υποκλοπής του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη και τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου.

Οι επικεφαλής των υπολοίπων 8 εφημερίδων έκριναν ότι δεν πρόκειται για μείζονος σημασία θέμα και έτσι το «έθαψαν» που λέμε και στη δημοσιογραφική πιάτσα ή συμβαίνει κάτι άλλο που δεν γνωρίζουμε;

Οι 3 εφημερίδες αφιέρωσαν μονόστηλο, ενώ άλλες 2 έκαναν απλή αναφορά.

Το παραπάνω φαινόμενο προστίθεται στα πολλά των τελευταίων μηνών και στη συζήτηση που έχει ανοίξει για το αν δικαίως ή όχι η Ελλάδα βρίσκεται στην 108η θέση στην Ελευθερία του Τύπου, σύμφωνα με τους Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα.

Πηγή: ieidiseis.gr / Μ. Καλ.

 

“Παρακολουθούνται τα τηλέφωνα να προσέχετε”: Κυνική ομολογία από τον βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου (Βίντεο)

Υποκλοπές: Από τον Μαυρίκη του μπαμπά Μητσοτάκη στο Predator του Κυριάκου Μητσοτάκη

Όλες οι κυβερνήσεις «συναντήθηκαν» με τον κυνισμό και την αλαζονεία. Καμία όμως δεν πήγε σ΄  αυτό το ραντεβού τόσο γρήγορα όσο η σημερινή κυβέρνηση! Υπάρχουν αρκετοί βουλευτές και στελέχη της που για κάποιο λόγο θεωρούν ότι ο κυνισμός «πουλάει». Πιθανόν στους ψηφοφόρους που «κυνηγάνε» .Σίγουρα όχι στην πλειοψηφία των πολιτών που δεν αισθάνεται καθόλου άνετα να ακούει βουλευτή της ΝΔ να λέει ότι «τα τηλέφωνα  παρακολουθούνται από πολλούς και για πολλούς λόγους» και μας συμβουλεύει επί της ουσίας να λέμε ότι θέλουμε να πούμε …από κοντά!