Μουσική Πρωτομαγιά στο Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης

Πάρκο Τρίτση

Ένα πεντάωρο ζωντανό πρόγραμμα με λαϊκή και παραδοσιακή μουσική από δεξιοτέχνες του είδους.

Την Κυριακή της Πρωτομαγιάς, η Περιφέρεια Αττικής καλεί όλους τους πολίτες στο Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης όπου από τις 11 το πρωί θα μπορούν να απολαύσουν ένα πεντάωρο ζωντανό πρόγραμμα με λαϊκή και παραδοσιακή μουσική από δεξιοτέχνες του είδους.

Οι καλλιτέχνες Χρήστος Παπαδόπουλος, Γιώργος Σαρρής, Μιχάλης Κονιτόπουλος και Φάνης Φωτόπουλος θα μας ταξιδέψουν με τραγούδια από το 1980 μέχρι και σήμερα, αλλά και αγαπημένα δημοτικά. Μαζί τους οι Πάνος Μπλέτζας και Μαρία Πεΐδη.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά: “Καλούμε όλους τους πολίτες να γιορτάσουν την Πρωτομαγιά στο πάρκο της καρδιάς μας, το ανανεωμένο Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα. Τιμούμε αυτή την εμβληματική μέρα και παράλληλα υποδεχόμαστε τον Μάη με καλή διάθεση, κέφι και τραγούδι”.

Με αφορμή τη συμβολική αυτή μέρα ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Χάρης Ρώμας δήλωσε: “Για την Περιφέρεια Αττικής, ο Πολιτισμός συνάδει με την ψυχαγωγία, αφού ψυχαγωγία σημαίνει αγωγή της ψυχής. Γι΄ αυτό το λόγο και στις εμβληματικές ημέρες, όπως η Πρωτομαγιά, θέλουμε να συνυπάρχει το αγωνιστικό πνεύμα με την ψυχική άνωση και τη χαρά της ζωής.