Μουρούτης για την καταστροφή στα Βίλια: «Επί ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε καλύτερη οργάνωση» – Συνελήφθη ο Δήμαρχος Μυκόνου, γιατί έκανε εργασίες για δημόσια πρόσβαση σε παραλία

Γιώργος Μουρούτης : "Ο φόβος που προκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ υποχωρεί. Η ΝΔ θα  κερδίσει"

Μέχρι και ο άλλοτε πανίσχυρος, εξ απορρήτων σε θέματα επικοινωνίας του Αντώνη Σαμαρά, Γιωργος Μουρούτης, εξέφρασε την αγανάκτησή του βλέποντας αυτά που συμβαίνουν στα Βίλια τις τελευταίες ημέρες.

«25 χιλιόμετρα μακριά από την πρώτη μικροεστία της φωτιάς, τρεις μέρες με πλήρη άπνοια και τις φλόγες να σιγοκαινε ανενόχλητες εμφανίστηκε το πρώτο ελικόπτερο. Ευχαριστούμε κ.Χρυσοχοΐδη!», έγραψε σε ανάρτησή του, πριν από λίγο, στο facebook, o Γιώργος Μουρούτης.

Όταν ένας χρήστης σχολίασε από κάτω «Ναι αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ», η απάντηση του πρώην διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ και του γραφείου του Αντώνη Σαμαρά, τους ξάφνιασε όλους.

«Επί ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή τουλάχιστον την περιοχή υπήρχε καλύτερη οργάνωση», έγραψε ο Γιώργος Μουρούτης.

 

Συνελήφθη ο Δήμαρχος Μυκόνου μετά από μήνυση επιχειρηματία γιατί έκανε εργασίες για δημόσια πρόσβαση σε παραλίαΤην Choose επέλεξε ο Δήμος Μυκόνου < Ad Agencies

Στην Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου οδηγήθηκε χθες, Τρίτη, ο δήμαρχος του νησιού Κωνσταντίνος Κουκάς, μετά την μήνυση επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο Καλό Λιβάδι λόγω των εργασιών του Δήμου για την αποκατάσταση της δημόσιας πρόσβασης στην παραλία.

Πριν μία εβδομάδα, το Δημοτικό Συμβούλιο του νησιού αποφάσισε ομόφωνα, από όλες τις παρατάξεις, ότι θα πρέπει να υπάρξει άμεση αποκατάσταση του δημόσιου χώρου στο Καλό Λιβάδι, μία από τις μεγαλύτερες παραλίες της Μυκόνου.

Όπως δήλωσε στο Open ο δημοτικός σύμβουλος του νησιού, Σπύρος Αποστόλου, πρόκειται για τμήμα της ιδιοκτησίας της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) το οποίο ενοικίασε ο επιχειρηματίας και προέβη σε εργασίες.

«Οι εργασίες στις οποίες προέβη ο επιχειρηματίας ήταν παράνομες διότι η ζώνη αυτή όπου βρίσκεται το οικόπεδο και είναι ιδιοκτησία της ΕΤΑΔ, είναι μια ζώνη 100 μέτρων, στην οποία απαγορεύονται οικοδομικές εργασίες, μπαζώματα, εμφύτευση δέντρων ή κοπή προϋπαρχόντων δέντρων, κτλ, καθώς δεν μπορούν να γίνουν κανενός είδους εργασίες», εξήγησε ο κ. Αποστόλου.

Ωστόσο, ο επιχειρηματίας φύτεψε φοίνικες, τοποθέτησε κάποιους μεγάλους ογκόλιθους και έχτισε ένα μικρό τείχος ώστε να οριοθετήσει το συγκεκριμένο τμήμα, αποκόπτοντας τους δημότες από την ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία.

Από την πλευρά του ο επιχειρηματίας ξενοδοχειακής επιχείρησης ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξαν αυθαιρεσίες και πως τόσο ο δήμαρχος, όσο και κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι εισήλθαν παρανόμως στο οικόπεδό του.