Μητσοτάκης: Ανέβασε βίντεο από την εκστρατεία του εμβολιασμού – Συνάντηση Σακελλαροπούλου, Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter με το βίντεο της εκστρατείας του εμβολιασμού, καλώντας τον κόσμο να ακούσει αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Βίντεο της Εθνικής Εκστρατείας Εμβολιασμού του υπουργείου Υγείας ανέβασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον λογαριασμό του στο Twitter.

Σε αυτό, ο καρδιολόγος και υπεύθυνος εντατικής, Πάνος Σιμιτσής περιγράφει ένα βράδυ στο νοσοκομείο όπου χρειάζονται νοσηλεία και διασωληνώνονται ασθενείς με κορονοϊό.

Το βίντεο τελειώνει με το μήνυμα “το ραντεβού για το εμβόλιο είναι ένα ραντεβού ζωής. Κλείσε το δικό σου άμεσα”.

Ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του έγραψε τα εξής: «Κάντε το εμβόλιο. Βοηθήστε αυτούς που αγαπάτε να κάνουν κι αυτοί το εμβόλιο. Κάντε το για όλους μας. Εδώ, όλοι κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας. Αλλά το να μην φτάσετε ποτέ εδώ, είναι στο δικό σας χέρι.

Ακούμε τους γιατρούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Εμβολιαζόμαστε».

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού:

Prime Minister GR
@PrimeministerGR
«Κάντε το εμβόλιο. Βοηθήστε αυτούς που αγαπάτε να κάνουν κι αυτοί το εμβόλιο. Κάντε το για όλους μας. Εδώ, όλοι κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας. Αλλά το να μην φτάσετε ποτέ εδώ, είναι στο δικό σας χέρι.» Ακούμε τους γιατρούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Εμβολιαζόμαστε.

Συνάντηση Σακελλαροπούλου – Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο

Κυριάκος Μητσοτάκης και Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συναντηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ αργότερα θα συμμετάσχει στην τελετή απονομής του Διεθνούς Βραβείου Φιλελληνισμού Lord Byron για το έτος 2021.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στις 11:00 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (28/04) με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο των τακτικών μηνιαίων ενημερώσεων.

Στις 17:30 ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στην τελετή απονομής του Διεθνούς Βραβείου Φιλελληνισμού Lord Byron για το έτος 2021, στην Ακαδημία Αθηνών, όπου θα προσφωνήσει τον βραβευόμενο πρώην γερουσιαστή και υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Τζον Κέρι ο οποίος έχει οριστεί ειδικός απεσταλμένος του Προέδρου Τζο Μπάιντεν για ζητήματα που αφορούν την κλιματική αλλαγή.