Μαραθώνιος Αθήνας: Παρέλασε και βραβεύτηκε η εθνική ομάδα στίβου * Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών: Πρωτιά για Πριβιλέτζιο στις γυναίκες * ΑΕΚ-Ηλυσιακός 20-6: Ξεκίνημα με 2/2 για την Ένωση στην Α1

Μαραθώνιος Αθήνας: Παρέλασε και βραβεύτηκε η εθνική ομάδα στίβου (ΦΩΤΟ)

Τα μέλη της εθνικής ομάδας στίβου, που εκπροσώπησε την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, βρέθηκαν σήμερα στο Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου αποθεώθηκαν από τον κόσμο για την προσπάθειά τους.

Κορυφαία ονόματα παρέλασαν στον χώρο όπου τελέστηκαν οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες και μέχρι σήμερα εξακολουθεί να αποτελεί πηγή έμπνευσης για αθλητές/τριες απ’ όλο τον πλανήτη.

Ο Εμμανουήλ Καραλής, ο Κώστας Δουβαλίδης, η Ελένη Πόλακ, η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, η Ειρήνη Βασιλείου, ο Μιχάλης Αναστασάκης, η Ραφαέλα Σπανουδάκη, ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, η Κυριακή Φιλτισάκου κι η Παναγιώτα Τσινοπούλου, αλλά και οι προπονητές Γιώργος Πομάσκι, Χρήστος Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, Κώστας Βογιατζάκης, Ιωάννα Σιώμου, Θανάσης Δεληγιάννης, Άρης Βισκαδουράκης και Παναγιώτης Μαρκιανίδης παρέλασαν με τη συνοδεία ομάδας παιδιών, που είχαν την ελληνική και Ολυμπιακή σημαία, την ώρα που από τα ηχεία του σταδίου ακουγόταν το “Ας κρατήσουν οι χοροί” του Διονύση Σαββόπουλου.

Τη βράβευση στους αθλητές/τριες και στους προπονητές τους έκαναν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης. Πέρα από τα αναμνηστικά βραβεία, οι αθλητές έλαβαν από ένα στεφάνι ελιάς, σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων.

 

Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών: Πρωτιά για Πριβιλέτζιο στις γυναίκες

Μαραθώνιος Αθήνας 2021: Νικήτρια στις γυναίκες η Γκλόρια Πριβιλέτζιο

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*