Μήνυμα πολιτικής αλλαγής: Πάνω από 150.000 άνθρωποι στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ Live: Τσίπρας στο WebTV: O 105,5 Στο Κόκκινο

Υπερδιπλασίασε τα μέλη του

Έκλεισαν οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ – Ξεπέρασαν τις 150.000 οι συμμετοχές στη κάλπη για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ – Διπλασίασε τα μέλη του ο ΣΥΡΙΖΑ – Χρειάστηκε παράταση μιας ώρας – Δηλώσεις Τσίπρα από την Πλατεία Κουμουνδούρου σε λίγα λεπ΄τα

Έσπασε το φράγμα των 150.000 που ψήφισαν στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία από το μεσημέρι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είχε ήδη διπλασιάσει τα μέλη του και η ψηφοφορία στα εκλογικά κέντρα όλης της χώρας συνεχίστηκε μέχρι τις 9 το βράδη. Ο Ηλίας Νικολακόπουλος, πρόεδρος της ΚΕΦΕ, ανακοίνωσε τον αριθμό -ρεκόρ των συμμετοχών που γράφει μια καινούργια σελίδα για την Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Μαζική συμμετοχή σήμερα, Κυριακή, 15 Μαΐου, από τις 8 το πρωί  στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία , για την ανάδειξη Προέδρου και την ανάδειξη νέας Κεντρικής Επιτροπής.

Η πολύ μεγάλη προσέλευση στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τόσο στην Αθήνα και τις μεγάλες πόλεις, όσο και στην περιφέρεια, συνεχίζεται, σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου.   Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι μόνο με τους εγγεγραμμένους στα τάμπλετ, έως τις 14:00 είχαν ψηφίσει 70.000 πολίτες στα εκλογικά τμήματα ανά την επικράτεια, ενώ ακόμα «συνεχίζεται και η μαζική ροή εγγραφής νέων μελών». Επισημαίνουν ως ενδεικτικό, ότι η αναλογία παλαιών και νέων μελών είναι περίπου ένα προς δύο.

Aλ. Τσίπρας: Οι πολίτες παίρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους, ώστε αύριο να πάρουν τις τύχες της χώρας στα δικά τους χέρια.

Ο Αλέξης Τσίπρας ψήφισε στο Περιστέρι υποδεχόμενο από πλήθος κόσμου. Οπως χαρακτηριστικά τόνισε: ««Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και μια σημαντική, μια σπουδαία μέρα για τη δημοκρατική παράταξη του τόπου μας. Θα έλεγα ότι είναι η Κυριακή της δημοκρατίας. Μια γιορτή συμμετοχής που μπορεί να εμπεδώσει στον τόπο μας, να δυναμώσει και να εμπεδώσει το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής».

Δημ. Τζανακόπουλος: «Σήμερα είναι μια νέα αρχή – Στέλνουμε το μήνυμα ενός ισχυρού, παρεμβατικού ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»

«Σήμερα στέλνουμε στην κυβέρνηση αλλά και στην κοινωνία το μήνυμα του ισχυρού, παρεμβατικού, μαχητικού ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Μέσα σε μια συνθήκη συρροής κρίσεων, οικονομικής, ενεργειακής, υγειονομικής, πολιτικής, απαντάμε με το μοναδικό όπλο που έχουμε στα χέρια μας. Τη δημοκρατία», τονίζει ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε δήλωσή του

 

Δείτε το WebTV: O 105,5 Στο Κόκκινο και το avgi.gr καλύπτουν ζωντανά τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Ζωντανές εκπομπές από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με τηλεοπτική αναμετάδοση από το avgi.gr και τα social media του Κόκκινου και της Αυγής.

Σήμερα Κυριακή, 15 Μαΐου, ο 105,5 Στο Κόκκινο και το avgi.gr συντονίζονται με τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την ανάδειξη προέδρου και κεντρικής επιτροπής.

Ζωντανές εκπομπές από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με τηλεοπτική αναμετάδοση από το avgi.gr και τα social media του Κόκκινου και της Αυγής. Απευθείας συνδέσεις με εκλογικά κέντρα της Αττικής και συζητήσεις για τη διαδικασία και για την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.