Μένουμε σπίτι: Γνωστοί καλλιτέχνες τραγουδούν για τον κόσμο μέσω social media

#Μένουμε_σπίτι: Γνωστοί καλλιτέχνες τραγουδούν για τον κόσμο μέσω social media

Σωκράτης Μάλαμας, Φωτεινή Βελεσιώτου και άλλοι «μάχονται» κατά του κορονοϊού με τη μουσική τους

Με τον, πλέον, έμπρακτο τρόπο γνωστοί καλλιτέχνες στηρίζουν την καμπάνια «#Μένουμε_σπίτι» του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου να  προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, τους διπλανούς μας, αλλά και να βοηθήσουμε δραστικά στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού. Έτσι, γνωστοί τραγουδιστές αποφάσισαν να ψυχαγωγήσουν, αλλά και να τονώσουν το ηθικό του κόσμου, τραγουδώντας από το σπίτι τους και μέσω των social media, αγαπημένα κομμάτια.

Ο Σωκράτης Μάλαμας με την κιθάρα του και με τη συνοδεία του γιου του, Γιάννη στο τουμπερλέκι, τραγούδησε για το πιστό κοινό του, από το σπίτι του.

«Λόγω της καραντίνας και του εγκλεισμού στο σπίτι για τρίτη μέρα, μην έχοντας άλλον τρόπο να επικοινωνήσουμε, σας στέλνουμε και θα σας στέλνουμε κάπου κάπου ένα τραγουδάκι…» γράφει ο γνωστός τραγουδοποιός στο μήνυμά του στο Facebook.

Αλλά και η Φωτεινή Βελεσιώτου θέλησε με τον ίδιο τρόπο να συντροφεύσει με τη μουσική της τον κόσμο, αλλά και να στείλει το δικό της μήνυμα.

«Ας μείνουμε όλοι στα σπίτια μας, να προστατεύσουμε στους εαυτούς μας, μας και τους συνανθρώπους μας», είπε απευθυνόμενη στην κάμερα. Ενώ τραγούδησε το «Κάνε κουράγιο καρδιά μου, μην τυχόν και μ’ αρρωστήσεις».

Την Τρίτη το απόγευμα, θα πράξουν το ίδιο οι Στάθης Δρογώσης και Μανώλης Φάμελλος. Μάλιστα, ο πρώτος έκανε μέσω των social media τη σχετική ανακοίνωση.

«Την Τρίτη το απόγευμα θα δώσουμε μια αυτοσχέδια συναυλία από το σπίτι μου . Πιάνο και κιθάρα με τον Manolis Famellos .Θα κρατήσει γύρω στη μια ώρα. Και θα μεταδοθεί online από το ΦΒ και το instagram. Θα δώσουμε λεπτομέρειες και λινκ αύριο. Ελπίζουμε να σας κάνουμε καλή παρέα. Και να σας κρατήσουμε στο σπίτι . ( Δεν είμαστε σαν τον κακοφωνίξ να σας βγάλουμε στους δρόμους.) Σας εύχομαι να είστε όλοι καλά. Και να μη χάσουμε την ανθρωπιά μας. Θα περάσει κι αυτό . Να ακούμε τους ειδικούς και να μένουμε στο σπίτι», έγραψε χαρακτηριστικά.

app-facebookΣτάθης Δρογώσης – Stathis Drogosis

#menoumespiti Την Τρίτη το απόγευμα θα δώσουμε μια αυτοσχέδια συναυλία από το σπίτι μου . Πιάνο και κιθάρα με τον Manolis Famellos .Θα κρατήσει γύρω στη μια ώρα.Και θα μεταδοθεί online από το ΦΒ και το ;instagram. Θα δώσουμε λεπτομέρειες και λινκ αύριο. Ελπίζουμε να σας κάνουμε καλή παρέα. Και να σας κρατήσουμε στο σπίτι . ( Δεν είμαστε σαν τον κακοφωνίξ να σας βγάλουμε στους δρόμους.) Σας εύχομαι να είστε όλοι καλά. Και να μη χάσουμε την ανθρωπιά μας. Θα περάσει κι αυτό . Να ακούμε τους ειδικούς και να μένουμε στο σπίτι.