Κωνσταντίνος Ασπιώτης: «Είναι άδικο να παίρνουν παίκτες ριάλιτι τη θέση ηθοποιών» 

«Ο Ντάνος είναι ένας κούκλος, αλλά δεν τον έχω δει να παίζει», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Ευσταθίου και μίλησε για το επάγγελμα του ηθοποιού, τις οικονομικές δυσκολίες και την είσοδο παικτών ριάλιτι σε θεατρικές παραστάσεις.

«Μου αρέσει πολύ η παρέα, αλλά μπορώ να με δω και ως μοναχικό. Είμαι συνεσταλμένος, δεν είμαι σνομπ. Τα καλοκαίρι έχω δουλέψει ως σερβιτόρος σε ταβέρνα, λάτζα, ψήστης, μπουφέ μέχρι και υπεύθυνος καταστήματος. Ζω από τη δουλειά μου, δεν έχω οικονομικό background, τα βγάζω πέρα με δυσκολία, πολλές φορές δανείζομαι», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης και πρόσθεσε:

«Ο έρωτας είναι ένα πολύ σημαντικό συναίσθημα. Νομίζω πως είμαι των άκρων, αν και δεν θα το ήθελα. Όλοι έχουν δικαίωμα να δοκιμαστούν σε κάτι στο χώρο μας, το αν μείνουν είναι το θέμα. Είναι άδικο να παίρνουν παίκτες ριάλιτι τη θέση ηθοποιών. Να εκμεταλλευτούμε τον Ντάνο που έγινε διάσημος, είναι ένας κούκλος, αλλά δεν τον έχω δει να παίζει».

«Το 2014 με έβαλε ο Ρήγος να κάνω μια σωματική μεταμόρφωση, έχασα σε τρεις μήνες 20 κιλά. Έχω γυναικεία κατανομή στο λίπος και άλλαξε. Δεν είναι προς διαφήμιση η προσωπική μου ζωή. Θα μου άρεσε κάποια στιγμή να έχω τη χαρά να γίνω πατέρας».