Κωλοτούμπα και ομολογία αποτυχίας και στο Μεταναστευτικό! Τωρα κάνουν “Μουζάλα” τον Στεφανή αλλά διά της πλαγίας

Ομολογία αποτυχίας και αλλαγή πλεύσης 180 μοιρών και στον κυβερνητικό σχεδιασμό για το Μεταναστευτικο-Προσφυγικό για τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Χρειάστηκαν 4 μηνες στην κυβερνηση της ΝΔ για να αντιληφθουν οτι εάν υπάρχει μια χώρα στον πλανλητη, αυτη την στιγμή, που πρωτη από όλες θα έπρεπε να έχει στο κυβερνηικό της σχήμα χαρτοφυλάκιο Μεταναστευτικης Πολιτικής, αυτη θα έπρεπε να ηταν η Ελλάδα. Έτσι λοιπόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ειχε σπευσει την επομένη της νικης του στις 7 Ιουλίου να καταργήσει, όπως υποσχόταν προεκλογικά,  το Υπ Μεταναστευτικής Πολιτικής, που ειχε θεσπίσει από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ο Πρωθυπουργός Αλ Τσίπρας, αντιλαμβανόμενοι το μεγεθος του προβλήματος.

Την απόφαση να «παραδώσει» τον έλεγχο του λιμενικού και των συνοριοφυλάκιων, εκτός από το πολεμικό ναυτικό, στον Αλκιβιάδη Στεφανή, όσον αφορά στο μεταναστευτικό/προσφυγικό, πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Προκειται για μια έμμεση ομολογία του λαθους τους οτι καταργησανε το Υπουργείο Μεταναστευτικής πολιτικής. Τωρα κάνουν “Μουζάλα” τον Στεφανή αλλά διά της πλαγίας….

Την αποκάλυψη πραγματοποίησε στον Alpha ο Τάκης Χατζής, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο υφυπουργός Άμυνας αναλαμβάνει πολλές ευθύνες στα χέρια του, οι οποίες ανήκαν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα «υπερυφυπουργείο», με τον κ. Στεφανή να είναι υπεύθυνος να συντονίσει το έργο, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο από τα «αγκάθια» αυτης της κυβέρνησης, όπως καταγραφουν οι δημοσκοπήσεις.

Οι ανακοινώσεις από πλευράς ΝΔ αναμένονται εντός της εβδομάδας και συγκεκριμένα μέχρι την Πέμπτη.