Κοττάκης: “Παρέμβαση του Πρωθυπουργού σε Google και Facebook για να μπλοκάρουν αποκαλύψεις για τις υποκλοπές — Copy-paste…

“Κανονιές” από Κοττάκη: “Παρέμβαση του Πρωθυπουργού σε Google και Facebook για να μπλοκάρουν αποκαλύψεις για τις υποκλοπές – Σε λειτουργία “Αστυνομία Ηθών” στο Μαξίμου για γαλάζια στελέχη ενόψει εκλογών”!

Σε αποκαλύψεις που ανάβουν νέες “φωτιές” στο Μαξίμου προχώρησε ο γνωστός δημοσιογράφος και Διευθυντής της παραδοσιακής συντηρητικής εφημερίδας ΕΣΤΙΑ!

Συγκεκριμένα ο Μανώλης Κοττάκης φέρνει στο φως δύο πληροφορίες στην Κυριακάτικη ΕΣΤΙΑ που αποδεικνύουν τον μεγάλο πανικό που έχει πέσει στο Πρωθυπουργικό περιβάλλον, από το σκάνδαλο των υποκλοπών, αλλά και την ανάγκη να αποκρυβούν από ένα μεγάλο τμήμα του δεξιού εκλογικού σώματος με βαθιά συντηρητικά χαρακτηριστικά, γεγονότα που μπορεί να το “σκανδαλισουν” και να το προκαλέσουν, με δεδομένη προφανως τη “ζημιά” που έχουν προκαλέσει ήδη οι χειρισμοί στις περιπτώσεις Ν. Γεωργιάδη – Λιγνάδη

Ο Μαν Κοττάκης, συγκεριμένα αποκαλύπτει ότι υπήρξε παρέμβαση του Μητσοτάκη σε Google και Facebook για να μπλοκάρουν αποκαλύψεις σχετικά με τις υποκλοπές σε προεκλογική περίοδο!

Ενώ σε άλλο σημείο, αναφέρεται σε άτυπη αστυνομία ηθικής και παραπτωμάτων που λειτουργει στο Μαξίμου υπό την αιγίδα του Πρωθυπουργού και ελέγχει βουλευτες της ΝΔ και κυβερνητικά στελέχη, φέρνοντάς τους σε δεινή θεση.

Copy-paste…

«Ολες οι κινήσεις της ελληνικής κυβέρνησης βρίσκονται μέσα στο πλαίσιο που ορίζουν οι νόμοι και που διέπουν οι θεσμικές διατάξεις που υπάρχουν για τη διαχείριση των συλλογών και των ευρημάτων. Πάντα μέσα στους νόμους».

Αυτό απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χθες όταν ερωτήθηκε από την «Αυγή» για την αποκάλυψη του αρχαιολόγου δρα Χ. Τσιρογιάννη ότι το ειδώλιο αρ. 29 του περίφημου Καταλόγου Στερν περιλαμβάνεται στο αρχείο του καταδικασμένου για αρχαιοκαπηλία Τζ. Μπεκίνα.

Αν και αυτό απέδειξε περίτρανα ότι οι χειρισμοί της υπουργού Πολιτισμού οδήγησαν πράγματι σε νομιμοποίηση προϊόντων αρχαιοκαπηλίας, ο κ. Οικονόμου ταμπουρώθηκε πίσω από τη νομιμότητα. Σαν copy-paste της «επιχειρηματολογίας» για τις υποκλοπές.