Κολοσσός: Τρία κρούσματα κορονοϊού στους θαλασσί * Φασούλας σε Τσαγκρώνη: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ στα παιχνίδια σας»

Ο Ηλίας Καντζούρης στον πάγκο του Κολοσσού

Ο κορονοϊός ξαναχτύπησε την πόρτα του Κολοσσού, ο οποίος ανακοίνωσε τρία κρούσματα εντός της ομάδας, μία βδομάδα πριν από την έναρξη των playoffs της Stoiximan Basket League.

Μία βδομάδα πριν από την έναρξη των playoffs της Stoiximan Basket Legaue, ο Κολοσσός ανακοίνωσε τρία κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα. Οι θαλασσί ενημέρωσαν πως τρία μέλη τους βρέθηκαν θετικά στον καθιερωμένο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, δίχως να διευκρινίζεται πόσα εξ αυτών είναι παίκτες

Αν λοιπόν πρόκειται για αθλητές του Ηλία Καντζούρη, τότε αυτόματα μένουν εκτός -τουλάχιστον- από τον πρώτο αγώνα της σειράς με το Λαύριο.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει πως, μετά από τον καθιερωμένο εβδομαδιαίο έλεγχο, τρία μέλη της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικά στον Covid-19. Τα μέλη της ομάδας μας έχουν τεθεί σε απομόνωση και βρίσκονται καθημερινά υπό την επίβλεψη των ιατρών Τάσου Αντωνιάδη, Βασίλειου Πρωτόπαππα και Αθανάσιου Χαστά, ενώ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων“.

 

Φασούλας σε Τσαγκρώνη: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ στα παιχνίδια σας»

Φασούλας

Η «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας απάντησε στον Παναγιώτη Τσαγκρώνη εξηγώντας ότι δεν γίνεται να υπογράψει ούτε εκείνος, αλλά ούτε και οι κ.κ. Λιόλιος, Παπανικολάου ένα αίτημα της ΕΟΚ προς τη FIBA από τη στιγμή που δεν έχουν κάποιον θεσμικό ρόλο, εξηγώντας ότι «δεν πρόκειται ,όσο καιρό διατηρείται αυτή η κατάσταση στην ΕΟΚ, να εμπλακώ ‘στα παιχνίδια σας’, ιδίως όταν με αυτά κινδυνεύει το η φήμη και η υπόσταση  της Ομοσπονδίας σε  ευρωπαϊκό επίπεδο».

Η επιστολή του Παναγιώτη Φασούλα:

«Κε  Τσαγκρώνη με καλείτε να υπογράψω και μάλιστα “δια περιφοράς” ένα αίτημα της ΕΟΚ προς τη FIBA για την φιλοξενία  στην Ελλάδα ενός ομίλου του Ευρωμπάσκετ Γυναικών του 23.Μαζί με εμένα καλείτε και τον κο Λιόλιο και τον κο Παπανικολάου υπό την ιδιότητα μας ως “υποψηφίων Πρόεδρων”. Οι  φέροντες την  ιδιότητα του “υποψηφίου Προέδρου”  της Ομοσπονδίας δεν έχουν κάποιο θεσμικό  ρόλο, ιδίως δε την στιγμή που ουδέποτε ανακηρύχθηκαν υποψήφιοι ούτε για τις ματαιωθείσες  εκλογές του περασμένου Μαρτίου ούτε για τις επικείμενες της 30ης Μαΐου.

Η ΕΟΚ διαθέτει -έστω και προσωρινό- ΔΣ για να επιμελείται τις επείγουσες υποθέσεις της. Δεν αντιλαμβάνομαι που αποσκοπεί αυτή η θεσμική εκτροπή στην οποία προέβητε και σας δηλώνω ότι δεν πρόκειται ,όσο καιρό διατηρείται αυτή η κατάσταση στην ΕΟΚ, να εμπλακώ “στα παιχνίδια σας”, ιδίως όταν με αυτά κινδυνεύει το η φήμη και η υπόσταση  της Ομοσπονδίας σε  ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σας επιστρέφω λοιπόν ως  απαράδεκτο το έγγραφο και σας καλώ να πράξετε σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΟΚ και την προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου Αθηνών προκειμένου να υποβληθεί παραδεκτά το αίτημα για την ανάληψη της διοργάνωσης του Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2023.»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*