Κλέλια Ρένεση για τον Άρη Σερβετάλη: «Υπάρχουν άνθρωποι συνεπείς στα πιστεύω τους»

Η Κλέλια Ρένεση αγκαλιά με την κορούλα της -Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τη  γέννα | ΖΩΗ | iefimerida.gr
Υπέρ του Άρη Σερβετάλη η Κλέλια Ρένεση για την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος». Σε ανάρτησή της στο Facebook γράφει:

Κλέλια Ρένεση για τον Άρη Σερβετάλη: «Υπάρχουν άνθρωποι συνεπείς στα πιστεύω τους»

«Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να διαλέγει τις συνθήκες στις οποίες θα εργάζεται κ θα εκτελεί τα καθήκοντά του. Και κάποιοι, έχουν το σθένος να διεκδικούν αυτό το δικαίωμα. Ακόμα κι αν δεν είχε ειδοποιήσει παραγωγούς και ιθύνοντες πολύ καιρό πριν την ώρα της κρίσης, ο καλλιτέχνης έχει να κουβαλήσει εκτός από μια παράγωγη, έναν εαυτό, ένα ψυχικό σθένος κ μια αυτοπραγμάτωση. Κοινώς, τι να τον κανείς στο σανίδι τον άνθρωπο, αν έχει μείνει μισή η αξιοπρέπειά του. Κ ναι, κυρίες κ κύριοι.. υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που μπροστά στον διαχωρισμό του κοινού, ανατριχιάζουν από φρίκη και αποχωρούν από την κούρσα.

Πάντως πολύ πόνος σας έπιασε για τους 20 συνεργάτες του που έμειναν άνεργοι ( γνωρίζοντας εξ αρχής την πιθανότητα αποχώρησης)..
Όλους εσάς δεν σας είδα ποτέ να πονάτε τους άπειρους καλλιτέχνες που λόγω μέτρων κόβιντ δεν είχανε να αγοράσουν γάλα στο παιδί τους. Ούτε στα κινήματα στήριξης καλλιτεχνών σας συνάντησα, ούτε σας είδα στις ουρές έξω απ’ τα θέατρα τώρα που άνοιξαν, να στηρίξετε..
Με μούτρα η χολή παιδιά για όποιον τολμά κ σηκώνει το κεφάλι απ’ τις ταπεινώσεις που μας βρήκαν.. και λίγο ρισπεκτ που υπάρχουν άνθρωποι συνεπείς στα πιστεύω τους, είτε συμφωνούμε μ αυτά, είτε όχι. Σπάνιο το είδος».