Καταπέλτης η Ακρίτα για την υποκρισία της Σακελλαροπούλου

«Ο εξευτελισμός σου να γίνει τέλειος» – Σκληρά «καρφιά» από την Ακρίτα εναντίον της Σακελλαροπούλου

Αιχμηρή ήταν η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα σχετικά με το θεσμικό ατόπημα της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, να υπερασπιστεί εμμέσως πλην σαφώς τον βιαστή ανηλίκων Δημήτρη Λιγνάδη στο πλαίσιο μάλιστα της γιορτή για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο προεδρικό μέγαρο.

«Ο εξευτελισμός σου να γίνει τέλειος. Η εκπόρθηση να φτάσει ως τις ρίζες των βουνών», έγραψε συγκεκριμένα η γνωστή δημοσιογράφος χρησιμοποιώντας τους στίχους από το τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη «Είσαι Έλληνας» και συμπλήρωσε: «Όταν ο ‘’Ινδιάνος’’ έμεινε εφτά μήνες φυλακή όντας αθώος, δεν είδαμε να κάνει παρόμοια δήλωση».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τη Σακελλαροπούλου

«Ο εξευτελισμός σου να γίνει τέλειος
Η εκπόρθηση να φτάσει ως τις ρίζες των βουνών».

(Είσαι Έλληνας’ σε μουσική και στίχους Μίκη Θεοδωράκη). Όταν ο ‘’Ινδιάνος’’ έμεινε εφτά μήνες φυλακή όντας αθώος, δεν είδαμε να κάνει παρόμοια δήλωση.

Μετά την Ακρίτα, πυρά και από τον Πολάκη κατά Σακελλαροπούλου

Ο Παύλος Πολάκης δεν άφησε ασχολίαστη τη δήλωση και «χτύπησε» με ανάρτηση στο Facebook. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε μία φωτογραφία της ΠτΔ και έγραψε: «Όχι, απονέμεται με βάση τις σχέσεις των κατηγορουμένων με ισχυρούς και διαπλεκόμενους διεφθαρμένους κυρία Πρόεδρε της Δημοκρατίας! Κρίμα και χαράμι σου η ψήφος που σου δώσαμε! Ντροπή!».