Κατά μέτωπο επίθεση σε Μητσοτάκη από το φιλο-Σαμαρικό Antinews: Διεκπεραιωτής τετελεσμένων

Ακόμα και το φιλο-Σαμαρικό site Antinews, δεν κατάφερε να κρατηθεί και με μια κατά μέτωπο επίθεση απαριθμεί επί της ουσίας μία μία τις «γκάφες» του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε άρθρο που δημοσίευσε με τίτλο «Διεκπεραιωτής τετελεσμένων με φόντο την πολιτική κυριαρχία» ασκεί δριμή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την παρουσία του στην ΔΕΘ.

Όπως αναφέρει λοιπόν, μεταξύ άλλων ο νέος πρωθυπουργός:

-Ακολουθεί την οικονομική πολιτική που είχε χαράξει η προηγούμενη κυβέρνηση ( ΣΥΡΙΖΑ)

– Ότι παραδέχεται ωμά πως στο Μακεδονικό κορόιδευε τους ψηφοφόρους την προηγούμενη περίοδο για να πάρει την ψήφο τους και τώρα που έκατσε στην εξουσία δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

– Για επικοινωνιακές ατάκες χωρίς κανένα σχέδιο λύσης για το πρόβλημα της αύξησης των μεταναστευτικών ροών

– Για προσκύνημα κυβερνητικών στελεχών στον «κουμπάρο».

Μάλιστα ο αρθρογράφος κρούει το καμπανάκι στον ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας να «ξυπνήσει», γιατί ο Μητσοτακης και η οικογενειακή δυναστεία είναι πολύ πιο έξυπνοι από όσο τους θεωρεί η αντιπολίτευση.

«Η δυναστεία δεν αστειεύεται και αυτή τη φορά ήρθε για να μείνει» αναφέρει το άρθρο.

Τέλος, κάνει λόγο για αποφασισμένη ήδη πρόταση από πλευράς ΝΔ συγκεκριμένου υποψηφίου από την κεντροαριστερά για ΠτΔ ώστε η «δυναστεία» να παραμείνει στην εξουσία και διερωτάται πώς θα καταφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να καταστείλει την αναμενόμενη εσωκομματική οργή που θα ξεσπάσει.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο 

Αναρωτιόμαστε γιατί το Μαξίμου και ο φιλοκυβερνητικός Τύπος πανηγυρίζουν για την φετινή ΔΕΘ.

Για τι ακριβώς αισθάνονται αμφότεροι περήφανοι;

Για τις οικονομικές εξαγγελίες που επιβεβαίωσαν πλήρως ότι ο Μητσοτάκης πήρε την σκυτάλη των συμφωνηθέντων με τους δανειστές από τον Τσίπρα, κι όταν κι αν θελήσουν θα χαλαρώσουν τα χαλινάρια της λιτότητας;

Για την ωμή παραδοχή ότι επί της ουσίας κορόιδεψε τους ψηφοφόρους με το μακεδονικό και τώρα που έκατσε στην αναπαυτική καρέκλα της εξουσίας δεν μπορεί να κάνει τίποτα καθώς αποτελεί συμφωνία του κράτους;

Για το γεγονός ότι πέρα από κάποιες επικοινωνιακές ατάκες δεν παρουσίασε κάτι το απτό προς λύση της μάστιγας του μεταναστευτικού;

Για την έλλειψη στρατηγικής και εξωτερικής πολιτικής που θα αποτρέψουν τον προκλητικό Σουλτάνο να εισβάλει στα εδάφη μας;

Για τα ήξεις αφήξεις σχετικά με την απόδοση ευθυνών όσον αφορά τα εγκλήματα του ΣΥΡΙΖΑ;

Για το προσκύνημα κυβερνητικών στελεχών στον «κουμπάρο»;

Για την απαξιωτική κι αλαζονική αναφορά περί των νέων ηθών που θα διέπουν τη ΔΕΘ, όπου ο Μητσοτάκης καταδίκασε συλλήβδην όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις, περιλαμβανομένων κι αυτών δύο πρώην πρωθυπουργών της παράταξης που έβαλαν πλάτη για να σταθεί όρθια η πατρίδα;

Ίσως θα μπορούσαν να αισθάνονται περήφανοι για τα πολιτικά τερτίπια με την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού.

Νομοσχέδιο που η κυβέρνηση προτίθεται να φέρει ξεχωριστά από αυτό για την αλλαγή της απλής αναλογικής.

Διότι γνωρίζει ότι εάν φέρει πακέτο και τα δύο σε ένα, αποκλείεται να λάβει τις πολύτιμες 200 ψήφους που χρειάζεται για να καταστεί ο Μητσοτάκης πολιτικά κυρίαρχος -σύμφωνα με κορυφαίο υπουργό- με την ψήφο των αποδήμων.

Εξ ου ενδεχομένως και οι κολακείες στον Βαρουφάκη.

Άλλωστε ως γνωστόν… οι ψήφοι δεν μυρίζουν.

Ξυπνήστε… συντρόφια, ο Μητσοτάκης είναι πολύ πιο ευφυής απ΄ ότι νομίζετε.

Έχει εγκαταλείψει ήδη την μάχη της απλής αναλογικής και επικεντρώνεται σε αυτή των αποδήμων.

Γιατί αν η πλειοψηφία των Ελλήνων του εξωτερικού τον ψηφίσουν, όπως λέει ο κορυφαίος υπουργός, ο μητσοτακισμός θα παραμείνει ακλόνητος.

Άρα και με απλή αναλογική πάλι Κυριάκο θα έχουμε για πρωθυπουργό.

Η δυναστεία δεν αστειεύεται και αυτή τη φορά ήρθε για να μείνει.

Πρόκειται για το απολυτό πολιτικό στρίμωγμα και είμαστε περίεργοι να δούμε τι θα σκαρφιστούν τα αντιπολιτευόμενα κόμματα και δη ο Τσίπρας, για να μην ψηφίσουν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.

Επίσης είμαστε περίεργοι να δούμε πως ο Μητσοτάκης θα καταστείλει την αναμενόμενη εσωκομματική οργή που θα ξεσπάσει με αφορμή την κεντροαριστερή επιλογή που ακούγεται ότι θα κάνει για το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Προσδεθείτε, οι αναταράξεις αναμένονται ισχυρές…

Συνεχίζεται…

‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >