Κανένας νέος θάνατος. Επτά νέα κρούσματα. 2.408 συνολικά στην Ελλάδα – Ο επιχειρηματίας που πανηγύριζε για τη ΝΔ και τον υπουργό «αποδέκτης» των voucher (Video)

Επτά νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας ανακοίνωσε στην καθιερωμένη ενημέρωση ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας. Συνολικά, τα κρούσματα στην Ελλάδα έφτασαν τα 2.408, ενώ δεν καταγράφηκε νέος θάνατος.

Από τα 2.408 κρούσματα, τα 573 συνδέονται με κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, ενώ τα 1124 με ήδη γνωστό κρούσμα. Το 56% είναι άνδρες.

Οι νεκροί στη χώρα παραμένουν στους 121 καθώς το τελευταίο 24ωρο δεν είχαμε κανένα νέο θάνατο. Εξ αυτών οι 32 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η μέση ηλικία των ατόμων που εξέπνευσαν είναι τα 74 έτη.

Παράλληλα, διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ νοσηλεύονται 55 άτομα, 15 εκ των οποίων είναι γυναίκες. Το 86% του συνόλου έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα είναι άνω των 70 ετών.

Συνολικά 51 άτομα έχουν λάβει εξιτήριο.

Στη χώρα μας έχουν ληφθεί συνολικά 56.944 κλινικά δείγματα.

Χαρδαλιάς: «Συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα»

Ο γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, σημείωσε ότι τα υπάρχοντα περιοριστικά μέτρα θα τηρηθούν δίχως αλλαγές έως τις 27 Απριλίου, τονίζοντας ωστόσο ότι από την ερχόμενη εβδομάδα δεν θα επιστρέψουμε άμεσα στους κανονικούς ρυθμούς. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι από την επόμενη εβδομάδα, η αλλαγή αφορά το άνοιγμα των υποθηκοφυλακίων και των ειρηνοδικείων, ενώ ανέφερε ότι και αυτόν τον μήνα, οι συντάξεις θα καταβληθούν σε διαφορετικές ημερομηνίες.

 

Ο επιχειρηματίας που πανηγύριζε για τη ΝΔ και τον υπουργό «αποδέκτης» των voucher (Video)

Λίγο μετά τις εκλογές του 2019, ο Νϊκος Τάκης, επιχειρηματίας από την Ημαθία, πανηγύριζε σε μία «νεοδημοκρατική» συνεστίαση τη νίκη των «αγωνιστών» της Ν.Δ. χαιρετίζοντας τα παιδιά της ΟΝΝΕΔ και υμνώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό του…

Εκεί ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν στη συμμάζωξη παρουσία του παρόντος υπουργού και προς τιμής επίσης του Κυριάκου Μητσοτάκη, της ΝΔ.. και του ΠΑΟΚ.

Είναι τόση η χαρά του όπως λέει, που πήρανε εκλογές, ευρωεκλογές, περιφέρεια, δημαρχεία…

«Έχουμε υπουργό, υγεία να έχουμε» λέει συγκεκριμένα για να καταλάβουμε αργότερα πως πρόκειται για τον υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο, οικονομολόγο που εκλέγεται στην Ημαθία.

Ο κ. Νίκος Τάκης είναι χαρούμενος με την νέα κυβέρνηση -δεν κοιμήθηκε από τη χαρά του. Πλέκει το εγκώμιο του Κυριάκου Μητσοτάκη που δίνει -όπως λέει- δείγματα γραφής από την πρώτη μέρα, καθώς δείχνει την αντίθεση -όπως λέει- αυτών που ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Και εκεί μας λέει πως προφανώς επί ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν παρέες, ευνοιοκρατία, Μέσα Ενημέρωσης (σ.σ. προφανώς του ΣΥΡΙΖΑ) και διαπλοκή.

Για τον ίδιο, στο πρόσωπο του Απόστολου που ξεκίνησε ως αγροτόπαιδο, δείχνει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξαναφέρνει την αξιοκρατία.

Σε λιγότερο από ένα χρόνο ο Νίκος Τάκης, επιχειρηματίας συνδεόμενος με εκπαιδευτικό όμιλο όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες από το προφίλ του στο facebook θα είναι ακόμα πιο χαρούμενος αφού τα χρήματα και τα voucher αφορούν και τις επιχειρήσεις του.

Ποια είναι η σχέση του Νίκου Τάκη με τα εκπαιδευτήρια Ram, προκύπτει και από την σχετική σελίδα, όπου το όνομά του αναφέρεται σε όλους τους λογαριασμούς τραπεζών:

Τελικά και με το δίκιο του που πανηγύριζε για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και τελείωσε η «διαπλοκή» του ΣΥΡΙΖΑ με τα φιλικά του Μέσα Ενημέρωσης και τις παρέες…